Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem z facetem już 4 lata, ale jemu do ślubu się nie śpieszy

Polecane posty

Gość gość

Doradźcie mi coś sensownego bo nie wiem co robić :( Jak wspomniałam jesteśmy razem 4 lata. Układa nam się dobrze, ale on ciagle zwleka z jakąś deklaracją. W dodatku mieszka w Niemczech bo tam teraz pracuje i przyjezdza co dwa miesiace na miesiac. Chciałabym żeby się sprowadził tutaj na stałe, ale nie mam pojecia jak go przekonać żeby sie wreszcie tu sprowadził i wziął ze mną ślub. Niby jest kochający, nawet wysyła mi pieniądze na utrzymanie, tylko nie mam go na codzien. Powiedział, że wezmiemy ślub za miesiac, potem za dwa, potem za pol roku i tak to sie odwleka :( Jakieś pomysły żeby go przekonac?

Gość gość
za słabo się starasz cyli wygląd albo marudzisz i wk****asz albo ma kogoś lepszego w odwodzoe. a ty jesteś zapchajdziurą.

Gość gość
4 miesiące, wsadzasz mu język w o***t a on jeszcze nie zadeklarował się? :p

Gość gość BB
Nie zmusisz go jak sam nie będzie chciał ... faceci nawet jak kochają bardzo to i tak do ślubu ich nie ciągnie

Gość gość
Staram się i jestem ładna bo innym tez się podobam, ale on jakoś zwleka z tym ślubem :( I z przeniesieniem sie do Polski na stale.. Przekonywałam go, ale on wtedy mnie zapewnia ,ze jeszcze tylko miesiac albo dwa, a pozniej sie to odwleka. widujemy sie ale zbyt rzadko, choc ogolnie uklada sie nam dobrze, nie klocimy sie, on jest czuly , mieszkam w jego mieszkaniu, wysyla mi pieniądze. Ale to za malo...

Gość gość BB
Może zwyczajnie się boi albo jest za młody . Po ile macie lat

Gość gość
Nie jest za młody. On ma 32, ja 29... Nie bardzo go rozumiem bo oboje już jestesmy po studiach, mamy pracę itd., kochamy się , to dlaczego on z tym zwleka? widzę, ze mnie kocha, bo to widać

Gość gość
niewazne ile ma lat - faceci nieraz do slubu dojrzewają całe zycie. Na razie pozostaw słowo śłub na poźniej - dobrze ci radze.

Gość gość
To proste- wpadnij z nim niby przypadkiem ;) Może nie fair, ale skuteczne

Gość gość
Myslacy facet weźmie ślub dopiero jak dobrze pozna partnerkę, kiedy ona odkryje swa prawdziwa twarz, to tak po 4-5 latach razem. Ale razem co dnia a nie jeden weekend w miesiącu.

Gość gość
dobra kończe temat bo autorka test tepa = albo się toba znudził albo po prostu zbrzydłaś i sie opusciłas w łózku. Zacznij lepiej uprwiać seks i przestań sie nad soba użalać bo to żałosne.