Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzesiek Wawa

Seks w pupę dziewczyny

Polecane posty

Gość gość
2.22 Za takie rzeczy co wypiaujecie wstyd za granica przyznac sie do bycia polakiem. Ja mam w pracy dwoch gejow i z nimi sie oswoilem a z jednym nawet chodze na piwo czasem. Normalny gosc.

Gość gość
Wypisujecie

Gość gość
A ja się nie oswoję, co innego męska przyjaźń, co innego bolcowanie komuś du'py czy ślinienie się z facetem, to jest najgorsze z możliwych zboczeń i wynaturzeń, scat to pikuś przy gejostwie, nekrofilia jest porównywalna.

Gość gość
A lesbijki? Co myslisz o nich?

Gość gość
Nic o nich nie myślę bo kobiety uważam za niższy podgatunek człowieka i szkoda mi czasu na analizowanie ich zachowań.

Gość gość
No to nie masz szans na bolcowanie d**y nawet kobiecie

Gość gość
Swoja droga nie wiem jak mozna porownac seks 2 doroslych facetow ktorzy na to sie godza do dymania trupow. Czy zabijania ofiar by je dymac. Wiec slabe porownanie. I jestem hetero jak co.

Gość gość
Jest to taka sama śmierć mózgu, posuwanie truposza czy faceta przez faceta. Rzecz, na którą nie ma ratunku. Tylko eutanazja. A facet posuwający trupa to niby czemu jest nienormalny? Przecież nikomu krzywdy nie robi, trup i tak po śmierci du'pą nie rządzi....

Gość gość
Sam sobie odpowiedz na to pytanie. Podejrzewam ze dobrze znasz odpowiedz. Elo ide spac.