Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzesiek Wawa

Seks w pupę dziewczyny

Polecane posty

Gość Grzesiek Wawa

Mam pytanko do doświadczonych. Czy to cuchnie,czy podczas penetracji czuć zapach kupy ? Dziękuję za odp.

Gość gość
Oczywiście że śmierdzi . Przecież to jelito grube w którym wszystko gnije

Gość gość
Cuchnie jak z kloaki. Ale podnieceni ludzie, wiesz, nawet jedzą g****o. Więc ten smród kojarzy im się z miłością.

Gość Grzesiek Wawa
Pytam bo moja dziewczyna bardzo chce a ja nie cierpię smrodu. Boje się że poczuję do niej obrzydzenie

Gość gosci
Mi by podniecenie od razu minęło gdybym poczuł g****o kupę

Gość gość
Geje to jednak pojaebeancy ! Jak można wsadzać facetowi w pupę ,w ten smród ! Czy wszyscy geje tak robią ?

Gość gość
Uwielbiam seks w pupę i jak dziewczyna wsadza mi język w od\byt. Są to zachowania jak najbardziej seksualne i nic w tym zboczonego czy obrzydliwego. Zamieszczam te swoje zdjęcie żebyście zrozumieli, że od\byt faceta to bardzo seksowna część ciała https://zapodaj.net/da1dc842ae643.jpg.html

Gość gość
Jestem tolerancyjny wobec pedauf ale jak widzę takie zdjęcie jak wyżej to się zastanawiam czy aby na pewno moje poglądy są słuszne:O

Gość gość
Ta wspaniała ! To zjedz kupę swojej dziewczyny razem z jajami pasożytów. Dupa jest do srania a nie lizania.

Gość gość
"estem tolerancyjny wobec pedauf ale jak widzę takie zdjęcie jak wyżej to się zastanawiam czy aby na pewno moje poglądy są słusznepechowiec.gif" Tej choroby nie ma co tolerować .Gejostwo to dziwactwo a seks gejowski jest obrzydliwy ! Cuchnący

Gość gość
Chłopcze scat a anal to nie to samo. Scat to jest level wyżej od analu ale nawet praktycy tych zabaw rzadko decydują się na konsumpcję, ze względu na możliwość zatrucia kałem. Ale i to można obejść, są specjalne leki i probiotyki i można spróbować zjeść troszeczkę. Przecież tu nie chodzi o czysto fizyczne objadanie się kałem.

Gość gość
W latach 90-tych na imprezie niechcący wszedłem do pokoju w którym pruło się dwóch homo . Jedyne co dobrze zapamiętałem to smród jak z kibla,zapach kału był tak intensywny że prawie zwymiotowałem

Gość gość
Przesadzasz. A zresztą to kobiety najczęściej inicjują anal, bo myślą, że faceci tylko o tym marzą i w ten sposób spirala głupoty związanej z analem się nakręca.

Gość gość
SCAT to debilizm a nie stopień wyżej. Jak srasz to jesz?

Gość gość
Nie uważam scatu za debilizm. Po prostu do tego trzeba dojrzeć, tak osobiście jak i w związku.

Gość Bisex
Ja uprawiam anal z facetem i gdy zrobi sie lewatywe to nic nie smierdzi i dobrze umyje. A geje i bi depiluja tylek. Gdy jestes w kolesiu to widzisz jego fajne plecy albo klate (zalezy od pozycji) a nie dupsko. Uwielbiam meskie cialo.

Gość Bisex
Podszyw Dobranoc

Gość gość
Oj tam trochę smrodku nikomu nie zaszkodzi. Pamiętaj by panna na koniec dobrze wylizała brązowego penisa i podzieliła się usta usta brązowa śliną

Gość gość
Pamiętam jak kiedyś poznałem "kumpla" na imprezie i poszedłem do niego na chatę bo mieliśmy tam dokończyć picie. Niestety on zaczął się do mnie dobierać. Wyszedłem do kuchni żeby zapalić a jak wróciłem to on leżał na łóżku i zaczynał te swoje zaloty. Bez słowa wyciągnąłem z szuflady młotek i uderzyłem go kilka razy, łamiąc trzonek. Jakby nigdy nic wyszedłem stamtąd i poszedłem do domu, po drodze jeszcze wpadłem do nocnego, wziąłem 4 piwa na kaca i tyle. Podobno przeżył.

Gość gość
1.58 A w tej bajce byly smoki?

Gość gość
W jakiej bajce? Połamałem gościowi ręce i na pewno też i żebra, żeby ten trzonek nie pękł to bym go na śmierć zatłukł.

Gość gość
od8byt damski i meski jest tak samo obrzydliwy i to samo go8wno z niego wychodzi wiec zaden krytykant homoseksualistow nie ma prawa walic baby w tylek

Gość gość
2.09 W obcym domu wiedziales gdzie jest mlotek? Jesli to prawda w co watpie to ciesz sie ze na psy nie poszedl

Gość gość
Wyobraż sobie, że wiedziałem. Szukałem otwieracza do piwa i tamten koleś powiedział, że w szufladzie w kuchni. I oprócz otwieracza zobaczyłem tam też i młotek. Nie wiem czy nie poszedł na psy ale nie mieli szans mnie złapać, mieszkałem wtedy na waleta i akurat zmieniałem miasto i studia.

Gość gość
Mogles mu w pysk dac a nie mlotkiem od razu. Znalezli by cie zawsze wspolni znajomi itp wydalo by sie gdzie jestes.

Gość gość
Ja jak miałem tak 20 lat to nie patrzyłem gdzie i jak biję, miałem wyyebane czy kogoś zabiję czy mu oko wybiję, kiedyś uderzyłem gościa prosto w krtań i o mały figiel pacjent nie wyzionął ducha. A pedalstwa nienawidziłem wtedy wyjątkowo, gotów byłem każdego zabić za samo to, że jest gejem a co dopiero jakby się do mnie dobierał.