Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NUDA Z ŻONĄ PO KILKU LTACH

Polecane posty

Gość gość
A ile masz lat ?

Gość gość
2M+1K i problem rozwiązany. Moja żona i ja to uwielbiamy. Mamy takiego wypróbowanego przyjaciela domu, który ożywia atmosferę. Żona czuje się o 20 lat młodsza jak ją razem bzykamy.

Gość gość
38 a ja 30 a co nudzi w lozku ?skąd jestes?

Gość gość
Jestes kolezanko?

Gość gość
Jestem, ale wolę starszych... 30 lat i już ci się w związku nudzi? Kogo wy bierzecie za żony?

Gość gość
Zona nudzi ja jestem bardzo spragniony dobrego sexu i zaangażowania partnerki a nie lezec jak kłoda

Gość gość
Panowie co wolicie jakieś bzykniecie zony czy super walenie sobie? Bo ja jednak to pierwsze i nie ważne ile jesteśmy po slubie

Gość gość
Ja wolę jebać żoną, ale nie koniecznie swoją.

Gość gość
U mie tak nuda wieje ze masakra i kiedys powiedzialem to jej siostrze czy tez tak slabo u nich i sie zaczelo bzykanko szwagierki

Gość gość
Jak wyżej:) warto rozmawiać;)

Gość gośćdttt
My razem ponad 10 lat i nigdy nam sie nie znudziło, choc bywało, ze kochaliśmy sie nie częściej niz raz w tygodniu. Od ponad miesiąca przezywany renesans, kochamy sie prawie codziennie. Jest super, niby nic niezwykłego, niby te same pozycje, ale przyjemność cały czas super dla obojga. Seks jestbtaknprzyjemny, ze poki sienkocha nie powinien sie nudzić. Bo jak sie nudzintonibz kilosciancos już nie tak... Trzeba bybspowrotwmnpopravowac nad relacjami

Gość gość
My 40+ 20 lat razem. Od roku wieje taka nudą, ze szok! Maz kompletnie nie podnieca mnie juz :(

Gość 45man
a u nas po 40 żony odmiana na plus kochamy się prawie codziennie a to poprawa znaczna bo wcześniej było słabo teraz tylko muszę Ją zmobilizować do większego szaleństwa i mam na myśli trójkątów (chociaź nie mówię że o tym nie marzę)

Gość gość
Kwiatki wycieczki i starania niczego nie zmienią jak wieczorem zamiast na szpilkach w bieliźnie przyłazi w starej koszulce i klapkach...

Gość gość
Myślę że gdy już wieje nudą i mamy coraz mniejsza ochotę na siebie powinno się poważnie porozmawiać i wpuścić do sypialni osoby trzecie.

Gość gość
Tak dokladnie przedmuwco my tak z mezem zrobilismy i teraz to jest doslownie jazda a tak juz bylo kiepsko i dodam ze jestesmy 10 lat po slubie i mamy ja 33 a maz 34 lata ale teraz mamy kolege 28 lat jest bosko

Gość gość
U nas też była nuda, ale jak żona zaczęła z koleżanką jeżdzić do SPA to wszystko się zmieniło na lepsze, jest lwicą w łóżku, nie ma nocy bez seksu, nawet sama często inicjuj***ardzo ciekawe zabawy, pewnie relaks jej dobrze służy.

Gość gość
Nie relaks tylko inny bolec, ktoś ją dobrze młuci i ma ochotę cały czas. A jak ty widzisz ja naturalnie rozochoconą to ja lepiej posowasz i koło się zamyka.

Gość gość
Ja 16.06, to naturalne, myślałem że już ona nie potrzebuje seksu a tu taka odmiana na lepsze.

Gość gość
Dokladnie w spa dostaje po gaciach i ma chcice a ze kochasa nie ma to bierze to co ma

Gość gość
Nie wierzę, jest wierną żona od 27 lat jesteśmy małżeństwem.

Gość gość
A ile ma ona lat?

Gość gość
48, to już to już stara dupa.

Gość gość
Cos ty jak jest atrakcyjna to napewno cos bylo bo takie sa na topie teraz a pytales jej ?

Gość gość
Atrakcyjna i wysportowana, nie pytałem no bo to nie wypada przecież.

Gość gość
Pociesze was i powiem z perspektywy żony, żona też jest wami znudzona stąd ten brak seksu.

Gość gość
Czy większość znudzonych żon ma kochanków?

Gość gość
Dobre pytanie, ale kto ma odpowiedzieć, skoro na tym forum są sami znudzeni mężowie albo prawiki koniotrzepy? :P

Gość gość
Jestem kobietą 55 lat, Panowie ogarnijcie się, czy na pewno to Wy nudzicie się z nami? A może jest właśnie odwrotnie, ja uważam że to my najczęściej czekamy aż się zaspokoicie a dla nas pozostaje fantazja, a najlepiej z kimś innym.