Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprawdzony deweloper

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Poszukujemy z mężem mieszkań, w które moglibyśmy zainwestować! Czy macie coś ciekawego do polecenia? Nie chciałabym żadnej stacjonarnej firmy, bo i tak nie mam zamiaru wychodzić z domu przed oglądaniem mieszkania :)

Gość gość
Wiesz co, przede wszystkim każde mieszkanie sprawdź 3 razy, a najlepiej spróbuj skontaktować się bezpośrednio z właścicielem. Pamiętaj, że deweloper pobiera zawsze te 2-3% od transakcji, więc... wiesz jak jest ;) Na stronie internetowej http://hbinwestycje.pl/ jest sporo fajnych ofert, które mnie osobiście bardzo się podobały. Polecam zerknąć, z pewnością znajdziecie coś dla siebie!

Gość gość
Teraz deweloperów od groma, zależy czego sie szuka i gdzie.

Gość gość
Sprawdźcie sobie Eko-Bud. Budują aktualnie osiedle Pszczelin, tu szczegóły sobie zobaczcie http://ekobud.com/ Deweloper dobry, sprawdzony, siostra kupiła mieszkanie na wspomnianym osiedlu i dewelopera gruntownie wcześniej sprawdziła.

Gość gość
dzięki za info

Gość gość
Ja tu jeszcze dodam dewelopera Niwas z Wielkopolski http://niwasdeweloper.pl/ Solidnie budują, brat mieszka w ich budynku. Deweloper jest sprawdzony, rzetelny, buduje z porządnych materiałów. Warto o nich pamiętać.

Gość kejjjta33

Ja przeprowadzałam się jakiś czas temu do Pruszcza Gdańskiego. Zawsze chciałam mieszkać w tych rejonach, lecz coś krzyżowało plany. Ze znajomą szukałyśmy mieszkań i jedno przypadło nam do gustu. Skontaktowałam się z firmą i tak o to jestem właścicielką mieszkania. Była to firma Perfeq Budownictwo perfeq.pl . Wszystkie formalności udało się załatwić błyskawicznie, a w razie pytań czy uwag dostawałam konkretną odpowiedź.

Gość Marika

Jak dla nas bardzo dobrą ofertą oferuję Gryf Development – sprzedaż nowych mieszkań w Szczecinie.  Warto zapoznać się z ich ofertą bo cały czas coś budują a ceny są zaskakujące. 

Gość Alutka

Znam tego developera Gryf i również z tego co widziałam u nich na stronie mają przepiękne mieszkanka w super ciekawych okolicach i moim zdaniem każdy znajdzie coś dla siebie.  Mi najbardziej podobają się mieszkania na osiedlu Tęczowe Ogrody. 

Gość likolo

Jak chcesz od dewelopera to na pewno najpierw go w krd sprawdź, bo jak ma długi tam, to lepiej nic nie podpisywać i dalej szukać. Z doświadczeni mówię.Jak

Gość gość

Wszystkim osobom mieszkającym w Szczecinie, które rozglądają się za sprawdzonym deweloperem oddającym do użytku mieszkania wysokiej jakości polecam skontaktować się z https://www.grazdeweloper.pl/ Ich mieszkania powstają w samym centrum miasta oraz pod miastem.

Gość olaf

Na bank sprawdzi się www.nieruchomoscizorawina.pl Firma jest z okolic Wrocławia. Bardzo dobry, sprawdzony deweloper, brat mieszka w mieszkaniu w budynku przez nich postawionym i bardzo dobrze mu sie mieszka, wszystko zostało solidnie wykonane.

Gość yelinkas

Jak ktoś szuka w Szczecinie to polecam kontakt z Gryf Development. Bardzo dobry deweloper mający doświadczenie w budowie mieszkań. Kupiłam od nich z mężem dwa mieszkania i właśnie jesteśmy bardzo zadowoleni. Jakość współpracy dobra przed podpisaniem umowy, jak i po nimm

Gość Justyna

Skoro nie chcesz wychodzić z domu, to mega polecam wyszukiwarki typu obido. Tak technicznie to wysoko też stoją stronki Polnordu, mają wirtualne spacery po „umeblowanych” mieszkaniach 😄

Gość Angie

Ja lubię sobie pooglądać te ich stronki, chociaż jeszcze nie jestem na etapie kupowania 😛