Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziad Pradziad

Mnie Warszawiaka denerwują przyjezdni z Lublina Łodzi Olsztyna i innych wioch do

Polecane posty

Gość Dziad Pradziad

mojej Wawy a jest tu ktoś kogo denerwują przyjezdni z wioch do Warszawy?

Gość gość
a po c***j jechać do największej wiochy w kraju?!

Gość gość
ci z wioch czy ukry to nic, ale arabusy, turasy dzicz muslimska azjaci cała ta swołocz kolorowa to wkurza!

Gość gość
kałbuc po ch.. takie idiotyzmy wypisujesz? i tak widać że to ty wsioku namysłowski :D słoikiem sam jesteś jak pojedziesz ze swojej wsi do odrobine wiekszej wiochy opola :D nazywają cie tam wtedy słoikiem namysłowskim?

Gość Namysłów opolsk wojew
13:38 nie jestem kałbuc tylko Kołbuc i to nie ja założyłem ten temat idioto i zrozum wreszcie że Opole to nie wiocha ani wieś tylko porządne miasto mające Prawa miejskie od 1217 roku aż do dziś i jest miastem Wojewódzkim i to czystym i zadbanym idioto to po pierwsze a po drugie w Opolu jest więcej słoików i przyjezdnych ze wsi i innych mniejszych takich samych pod względem wielkości i większych od Opola i dużo Niemców i Ukraińców i nikt w Opolu nie nazywa nikogo słoikiem i nikt się nie wyważsza z osób urodzonych w Opolu nad przyjezdnymi idioto ile razy mam to powtarzać idioto? Jedynie moja ciotka Maryla :D ble się w Opolu wywyższa a pochodzi z zapadłej wiochy Krogulna która jest sto razy gorsza niż Polkowskie i jest Brzydka i Krogulna jest w połowie drogi między Opolem a Namyslowem i ona mieszka w Opolu w bloku na 8 piętrze na ZWMie i ona jedynie się w Opolu wywyzsza robi z siebie wielką Opolanke i mieszczanke a reszta mojej rodziny w Opolu Się nie wywyższa i normalnie się zachowuje

Gość gość
Słowo "warszawiak" pisze się małą literą.

Nawet moja (była) ciocia rodowita Wrocławianka urodzona we Wrocławiu lubi wieś i lubi na nią przyjeżdżać i w Polkowskiem oprócz nas ma inną rodzinę i ona nigdy się nie wywyższa i ona chce kupić sobie dom na wsi niedaleko Wrocławia i ona jest wdową po moim wujku Bracie mojego dziadka....

PS i gościu od Homocwela co mnie nazywasz kałbucem spójrz lepiej na siebie jak się zachowujesz sam się wywyższasz i słoma ci z butów wystaje i robisz z siebie niewiadomo kogo pytam z jakiej wiochy przybyłeś do miasta? Widać po tobie że jesteś słojem bo jesteś chamski i robisz z siebie niewiadomo kogo spójrz lepiej na swój komentarz z dziś powyższy z 13:38 i nie nazywaj mnie wsiokiem bo sam nim jesteś widać to po twoich wpisach

PS gościu od Homocwela i to nie ja założyłem ten temat chyba lepiej wiem od Ciebie!!!

Gość gość
14,05 A kolega to w jakiej wsi spedza urlopy :D

14:07 nie spędzam urlopów na wsi tylko na wsi mieszkam!

:D

Gość gość
W Warszawie jak nie przyjezdny, to dzieci/wnuki przyjezdnych. Takie słoiki z dłuższym stażem. ;) A tak w ogóle, nazwy mieszkańców miast zapisujemy mała literą. W wielkich miastach nie uczą pisać, czy do szkół tylko przyjezdni uczęszczają?

Gość gość
kałbuc ty naprawdę jestes wyjątkowym durniem rozpoznałem cię już po temacie nie masz więc potrzeby udawać a warszawę to widziałeś... jak pojechałeś do wsiowego opola w telewizorze na wystawie :D co za imbecyl

14:59 gość od Kałbuca dawniej od Homocwela ile razy mam ci powtarzać żebyś przestał się wywyższać idioto bo słoma ci z butów wystaje i twoimi wpisami sam udowadniasz że jesteś wsiokiem i że przybyłeś ze wsi do dużego miasta i się wywyższasz i udajesz wielkiego "miastowego" właśnie twoimi wpisami z 14:59 i 13:38 udowodniłeś że jesteś wieśniakiem i słoikiem i udajesz niewiadomo kogo i wywyższasz się a dalej śmierdzi ci z duupy:D

Gość gość
bardzo mnie bawisz wiejski głupku :D

16:20 bawię cię tak? Sam jesteś wiejskim głupkiem bo sam z niej podchodzisz widać to po twoich wpisach tak zachowuje się typowy słoik ze wsi widzę to po twoich wpisach i gdyby nie wieś którą gardzisz i z której uciekłeś gościu od Homocwela to byś z głodu w mieście zdechł i przestań się wywyższać i robić z siebie niewiadomo kogo bo i tak jesteś wieśniakiem bo człowiek ze wsi wyjdzie ale wieś z człowieka nigdy i dalej je/bie ci z duupy i dalej ci słoma z butów wystaje :D

:D

Gość gość
Ja jestem z Warszawy, urodzony tu. Przyjezdni mało mnie interesują, o ile potrafią się zachować. Niestety kierowcy przyjeżdżają kiepscy, ale rozumiem- duże miasto. Jeśli chodzi o inne nacje, to mile widziani są Azjaci - Ci przynajmniej ciężko pracują a nie tylko ciągną zasiłki.

Gość gość
Witam, wykonam wrozbe do 4 pytan w cenie 20zl. Tarotem zajmuje sie od ponad 20 lat, do tej pory wrozylam tylko rodzinie i znajomym, jednak teraz postanowilam sprobowac swoich sil tutaj. Co prawda nadal sie ucze, ale mysle, ze najlepiej uczyc sie w praktyce, wiec zapraszam zainteresowanych godofrainbow@o2.pl Pozdrawiam

Gość gość
Witam, wykonam wrozbe do 4 pytan w cenie 20zl. Tarotem zajmuje sie od ponad 20 lat, do tej pory wrozylam tylko rodzinie i znajomym, jednak teraz postanowilam sprobowac swoich sil tutaj. Co prawda nadal sie ucze, ale mysle, ze najlepiej uczyc sie w praktyce, wiec zapraszam zainteresowanych godofrainbow@o2.pl Pozdrawiam