Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niemal wszyscy ludzie z którymi rozmawiam nie lubią bolszewików z pis

Polecane posty

Gość gość

więć skad oni mają rzekome 35 procentowe poparcie...moze na wsiach maja te poparcie bo w warszawie to wszy6scy są antypiśdzielcowi, w mojej fiirmie dyrektor oficjalnie gardzi kaczorem, jawnie plujemy na bolszewie rządową

Gość Teppic   No1
Nikt z moim znajomych nie jest za PiS. Pracuję z ludźmi w hurtowych ilościach, otwarcie pytam czasem o takie poglądy. Trafiłem na jedną grupę emerytów, wśród których zdania były podzielone. A tak to nikt nie chce PiS.

Gość gość
sam sobie odpowiedziales debilu bo mieszkasz w warszawie i jestes calkowicie oderwany od polskiej rzeczywistosci

Gość gość
Typowa postawa młodego człowieka który książkę widział w filmie, a światopogląd buduje mu internet i opinia innych. Poczytaj Jasiu o KLD w latach 90-94 dowiesz się czemu Polska jest biedna na rzecz 3 rzeszy. Poczytaj o Belce który dostał fure nagród za coś co nie dziala, a szkodzi i nie jest jego pomysłem. Poczytaj skąd się biorą pieniądze, a dowiesz się kto rządził naszym krajem przed PISem. Dowiesz się czemu Donuś siedzi w Brukseli a nie w Iławie w pasiaku. Poczytaj o pożyczce zaciągniętej dzień po wypadku tupolewa którą będą spłacać jeszcze nasze dzieci. Zarzucasz Bolszewizm komuś kto zamiata właśnie bolszewików z naszego rzadu. Jesteś Jasiu chłopcem bez własnego zdania kompletnie bez wiedzy. Poczytaj wiersze Tuwima który nie czerpał wiedzy z internetu, a doskonałe opisywał swoje i nasze czasy.

Gość gość
Tylko kukiz!!!

Gość gość
Mało tego ryczysz o bolszewiźmie a popierasz prusaków. Nasze stocznie, kopalnie, huty, przemysł włókienniczy, kolejowy, zbrojeniowy, wygasły na rzecz 3rzeszy ktora nadal funkcjonuje i jest głównym beneficjentem UE.

Gość gość
Jak padnie PiS to padnie polska bo PO sprzeda to co zostało Niemcom za grosze i ubezwłasnowolnią nas jak Grecję do czego dążył belka za co został zalany kasą i nagrodami i czemu miała służyć pożyczka od bangsterów w 2011r. Ciekawy jestem kiedy wyjdzie powiązanie Donusia z Amber Gold, OLT i próbą uwalenia LOTu który miał być (jak wszystko) oddany jako bankrut Niemcom za kilka srebrników, celowe uwalanie kopalni, stoczni.

Gość Teppic   No1
"Jak padnie PiS to padnie polska" Jeśli PiS pozwoli się istnieć, Polska padnie szybciej, niż on.

Gość gość
Autorze przykro mi że jesteś tak ograniczony, że nie potrafisz stworzyć własnego zdania opartego o wiedzę nie kolegów czy dyrektora. Ale właśnie ponton były gimbazy żeby produkować służalcze marionetki lecące z nurtem bez umiejętności analitycznego myślenia z wmówioną, przerośnięta wiarą w siebie nie oparta o doświadczenia tylko przekonanie. Przykro mi będzie patrzeć na to że jest taki ogrom odbiorców słów wiersza Tuwima " Do prostego człowieka". To niestety oznacza zwycięstwo ruskich i Niemców po rzezi naszej inteligencji bo ona nadal nie odżyła. Zacznij czytać książki to nie boli, a otwiera oczy na świat.

Gość gość
Teppic No1 dziś Brawo merytorycznie mnie zdeptaleś, a te argumenty....majstersztyk lingwistyczny. Kolejna gim-baza walczy z wiedzą

Gość gość
czytanie ksiazek bardzo boli

Gość gość
Właśnie widzę.

Gość gość
Teppic No1 dziś Nikt nie chce PiSu z twoich znajomych ok rozumiem. Za jaką frakcją są zatem twoi znajomi z jakich powodów?

Gość Teppic   No1
Na tę chwilę większość za PO, część za Nowoczesną, jednostki za Kukizem. Czyli tak, jak statystycznie. Ale wiem po sobie, że nie trzeba wcale być za którąkolwiek inną partią, żeby rozumieć, że PiS doprowadza kraj do upadku. @ Nie podałeś argumentów, tylko sofizmaty, więc nie męczyłem się, żeby polemizować ponad twój poziom. Do gimby nie chodziłem.

Gość gość
Najbardziej w PiSie podoba mi się oszołom Macierewicz, Szyszko, i Misiewicze a Waszczykowski to sztukmistrz w niszczeniu wizerunki Polski oraz skłócaniu jej ze wszystkimi sąsiadami.

Gość gość
Teppic No1 dziś W moim wpisie gość dziś nie ma faktów? Szerzej Ci nie opiszę bo mi jadę tego nie przepuszcza ale wystarczy do tego żeby się odnieść tyle musiałbyś mieć z czym.

Gość gość
Serio nie wiecie o co chodzi z Macierewiczem czy Szyszko, czemu są trzymani i czemu była wycinka w puszczy ?

Gość gość
PO nigdy nie było Polska partią

Gość gość
Do 13:06 wśród moich znajomych też wszyscy antypisowcy i nawet dawni zwolennicy tej partii teraz odwracają się od PiSu

Gość gość
Powiem krótko za samo KLD i umowy z nim podpisane Lewandowski i Tusk powinni dostać dożywocie!

Gość gość
Koniec UE, koniec z płaceniem haraczu! Mam nadzieję że art. 7; wejdzie w życie i wszyscy otworzą oczy i zobaczą kim jest i wielki Donuś. UE to jedna wielka mafia przy którym nasz WSI to myszki. A traktaty od Paryskiego po Lizboński były dla Polskie krzywdzące o czym pisałem mgr-a. Jedynym beneficjentem z naszej szkody zawsze zostają Niemcy swojego czasu Francja ale niestety wykolegowali ich Niemcy. Nic z tego nie mieliśmy u nie mamy to zwykła wydmuszka

Gość gość
Nie rozumiem co PO takiego zrobiło oprócz oddalenia kościoła od koryta.