Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

puszczalskie nie dziewice rozkładają nogi po kilku miesiącach znajomości

Polecane posty

Gość gość

jak typowe dupodajki jeszcze mowia zrobilam to z milosci potem 5-50 mężczyzn na liczniku

Gość gość
Ziew aaaa

Gość gość
Niech Cię dupa nie boli. Ludziom do portfela i do łóżka się nie zagłada.

Gość gość
Ja poznalam super faceta i po pierwszym spotkaniu gdy samochodem wracalismy do mnie to po drodze obciaglam mu i zoba czylam jego duzego ma sikusia tak sie podniecilam ze na drugi dzien juz mu nogi rozsunelam i dojscie do szpaki przez to otworzylam, ale nie zalowalam bo trafilam na super samca, przerznalmnie jak zawodowy az nogi mi sie trzesly ale cipka byla zadowolona

Gość gość
ślub też można brać po kilku miesiącach

Gość gość
Po kilku miesiacach?? Jak jestes pozadna to mozna czekac kilka tygodni..ja tam preferuje pare dni. A ze potem paru “na liczniku” to i dobrze ...

Gość gość
Sfrustrowanym prawikom nigdy nie dogodzisz, tak samo tratuja kobiety które dały na 1wszej randce i tak samo te które zaczęły uprawiać seks po kilku miesiącach...do cholery, no chyba jest jakas różnica, parę dni a parę miesiecy?! Nawet jak po roku będzie seks to wg nich będziecie puszczalskie, gdzieś muszą wylewac swoje frustracje i każda wyzywac bo żadna ich nie chce :D pozwolmy wiem im się powyzywac i poujadac na te niedobre kobiety :D

Gość gość
No dobra, pozwolmy. Ale gdyby facet nie dobieral sie do mnie po miesiacu bycia razem to uwazalabym ze cos jest z nim nie w porzadku...to dobre jak sie ma 15lat, nie 30.

Gość gość43
G****o cię to obchodzi, pilnuj swojej d**y. Od mojej się odp*****l.