Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta z nadwagą może mieć faceta?

Polecane posty

Gość gość

Mam nadwagę. Z 10 kg powinnam zrzucić. Jestem dość wysoka bo mam 170 cm. Lubię chodzić w szpilkach. Nie lubię swojego ciała. Szczególnie piersi i brzucha. Bo tu najwięcej zbiera mi się tkanki tłuszczowej. Jakiś czas temu poznałam faceta, przez internet. Na pierwsze spotkanie szłam bez większych oczekiwań. Z góry nastawiałam się, że pewnie mnie oleje. Jakie było moje zdziwienie gdy zaprosił mnie na drugie i na trzecie. Fajnie się z nim czuję, ale zastanawiam się co on widzi we mnie? Może i jestem zadbana ale nadal gruba. Nadwagę widać. Nie mogę uwierzyć, że jednak on chce się ze mną spotykać. Pierwszy dzwoni, zaprasza w rózne miejsca, pokazuje się we mną w miejscach publicznych. Nie żaden bezrobotny, normalny, przystojny facet z pasjami. Mógłby mieć każdą. Proszę o szczere opinie.

daj spokoj ...można mieć nadwagę 10 kg i to nie zawsze widać.poza tym masz te 170 a ile kg?? jeśli chcesz schudnąć to zrob to ale dla siebie. skoro się widujecie tzn.ze mu się podobasz.. ty po prostu nie podobasz się sobie ,chyba jak większość kobiet ;)

Gość gość
jesteś idiotką, a twoje kompleksy zepsują ten związek

Gość gość
Możesz jest wiele mężczyzn którzy wolą laskę z nadwagą

Gość gość
Boogisilber jakos.ma meza wiec...

Gość gość
Może tragedii z wyglądem nie ma. Ubieram się stosownie do swojej figury. Nie wciskam na siebie za małych ubrań. Mam zadbane długie włosy do połowy pleców. Włosy i twarz lubię w siebie najbardziej. To akurat jest w porządku. Mam też zadbane dłonie. Lubię dbać o siebie. ALe mimo wszystko gdy widzę inne kobiety to siebie stawiam od razu w gorszym świetle. On naprawdę za mną gania. Gdy się spotykamy nie możemy się nagadać. Tak cięzko mi uwierzyć, ze komuś się podobam. W szkole byłam wysmiewana. Mój eks też wiele razy powiedział mi wiele przykrych słów.

Gość gość
Może, jeśli masz na nazwisko Grycan

Gość gość
Nie wyglądam jak Boogiesilver. Aż tak gruba nie jestem. Co najwyżej połowa.

Gość gość
też bym chciał autorke

Gość gość
tak szczerze to innej bym nie chciał , mnie się zawsze takie podobały i tylko z takimi się spotykałem a sam jestem chudzina.

Gość gość
Obawiam się ze masz duzy problem ale nie z wagą tylko z postrzeganiem siebie. Jeśli siebie nie pokochasz nigdy nie uwierzysz mezczyznie ze on może pokochać Ciebie. Zaczniesz sabotowac jego słowa i myslenie aż w końcu nie wytrzyma narzekan, zacznie widziec Cie w zlym swietle i od Ciebie odejdzie a Ty uznasz to za kolejne potwierdzenie Twej niskiej wartości.

Gość gość
Nie każdemu podoba się chuda szkapa po siłownii

Gość gość
Ja przy wzroście 179 z dużą nadwagą mam kochającego chłopaka który jest bardzo szczupły mi ani jemu to nie przeszkadza i seks też mamy bardzo udany. Więc znajdziesz ;) zaakceptować musisz siebie.

Gość gość
Bo wygląd można zmienić. Widzi w Tobie coś więcej niż bzykanko, cycki czy też inne przyziemne rzeczy. Liczy sie to jaka jesteś, twój charakter. 10kg to może 2-3 miesiące diety i ich nie ma a twoja mądrość zostaje. Mniej szukania dziury w całym a więcej doceniania tego co jest.

Gość gość
Moja siostra wychodzi za mąż, ma 30 kilo nadwagi. A jej facet za nią gania, rozpieszcza ją, nie może bez niej żyć po prostu. Czyli da się.

Gość gość
Nie może

Gość gość
jak ci tak nadwaga przeszkadza to weź sie za siebie i nie jęcz

Gość gość
Da sie, ale jak pokazać, że pomimo nadwagi warto inwestować?

Gość gość
może on lubi te Twoje duże cycki?