Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów opolsk wojew

Śląski Pan wiesz że Opole 1 stycznia 2017 roku się powiększyło i jest większe?

Polecane posty

Śląski Pan wiesz że rok temu 1 stycznia 2017 roku Opole się powiększyło o 12 wsi z 4 sąsiednich gmin tyle że te dawne wsie nie wyglądają jak wsie tylko raczej jak przedmieścia i to zurbanizowane i Opole przed 1 stycznia 2017 roku miało 96 km kwadratowych a dziś Opole ma 148 km kwadratowych i ma podobny obszar co Katowice które mają 164 km. Kwadratowych i do 31 grudnia 2016 roku Opole miało 119 tysięcy mieszkańców a dziś Opole ma 128 tysięcy mieszkańców czyli liczba ludności wzrosła o 9 tysięcy:)

i przy okazji opole się wzbogaciło o 200 mln złotych dochodu kradnąc sąsiednim gminom tereny inwestycyjne i zakłady przemysłowe i co najważniejsze opole sąsiedniej gminie zabrało elektrownie która przynosi 50 mln zł dochodu :)

:D

Gość SlaskiPan98
Wiesz,że chciałbym żebyś się ode mnie odjebał,psie?

- Opolskie ma najmniejszy dochód na 1 mieszkańca województwa - Opolskie ma procentowo najwyższy wskaźnik przestępczości - opolskie ma zanieczyszczoną wodę I system kanalizacyjny powstały dopiero w 1990 roku - opolskie ma najmniejszy wskaźnik urbanizacji - wsie w województwie opolskim są bardzo biedne.Brak sklepów i większość domów jest drewnianych - Opolskie otrzymuje największe dotacje unijne co i tak nie przekłada się na zysk dla województwa - Opolskie ma najmniejszą liczbę super i hipermarketów

- Opolskie ma najmniejszą ilość instytucji publicznych w Polsce - Opolskie ma najgorsze paliwo w kraju - Opolskie ma najwyższy wskaźnik bezrobocia w kraju

A teraz ci powiem,że mam rodzinę w Opolu i nawet oni mówią że to syf i jak mieszkali w Trzebnicy to mieli lepiej.I mówią że opolskie najgorsze,dużo pijaków,bieda i mnóstwo ludzi nie ma pracy albo ma jakąś za 1500 zł.Więc sam widzisz.Opolskie najgorsze.

21:44 dobrze wiesz że wszystko to co piszesz to stek bzdur idioto zrozum że w województwie Opolskim 99,9 procent domów to domy murowane idioto sam w takim mieszkam i w mojej wsi ani nawet w żadnej sąsiedniej wsi nie ma ani jednego domu drewnianego ani jednego, ani jadąc do Namysłowa, Opola Kluczborka itd nie widziałem ani jednego domu drewnianego więc po co piszesz mi te bzdury skoro mieszam na Opolszczyźnie i widzę jak jest więc nie wmówisz mi że jest inaczej i Opolskie wsie są ładne czyste i zadbane i nie masz żadnej rodziny w Opolu bo ja ją mam PS mieszkam we wsi Polkowskie (nie Polkowice) wpisz sobie w Google i niby gdzie w Polkowskiem są domy drewniane?jak jesteś taki mądry? No pokaż mi chociaż jeden? Wpisz sobie w Google Polkowskie i zobacz sobie

Murowanych domów jest tylko 5% z całości.Reszta jest drewniana. A ty widzisz same murowane bo masz psychozę (co sam powiedziałeś) więc może ci się wydawać.

Sam masz psychozę idioto

Dobrze wiesz że na Opolszczyźnie nie ma drewnianych domów idioto wpisz sobie w Google Polkowskie i zobacz tą moją wieś na Wikipedii i na stronie Gminy Domaszowice

Gość gość
I zobacz sobie Polkowskie w Google i niby gdzie widzisz tam domy drewniane? Akurat w mojej wsi i nigdzie w mojej okolicy nie ma domów drewnianych chyba lepiej wiem od Ciebie a w mojej wsi i we wszystkich sąsiednich jest sklep idioto i nikt w mojej okolicy nie zarabia tysiąc pięćset tylko dużo więcej idioto a moi rodzice mają firmę Stolarską mój sąsiad ma kilka domów mnóstwo dużych traktorów i firmę leśną i co? Zatkało cię? Mam na imię Mateusz a nazwisko Kołbuc :) to ja Autor tego tematu

Gość Mateusz Kołbuc od Namysłowa
Wpisz sobie w Google Polkowskie (nie Polkowice)

Gość gość
SlaskiPan ma racje.Byłem na wsi Grabów i tam jest bardzo dużo drewnianych domów.Dobrze mówisz.

20:13 dobrze wiesz że to bzdura bo na Opolszczyźnie nie ma drewnianych domów może mi jeszcze wmówisz że we wsi Polkowskie są drewniane domy i może mi jeszcze wmówisz że ja mieszkam w domu drewnianym? :D

22:13 no,bo tam są akurat wsie drewniane.W mojej też są,ale co z tego?

Śląski Pan wpisz sobie w Google Polkowskie i wejdź na stronę gminy Domaszowice "Polkowskie urząd gminy Domaszowice i poczytaj o mojej wsi i daj link no i gdzie tam widzisz drewniane domy?

22:19 nad moim wpisem z 22:19 z krótszym postem to podszyw bo w Polkowskiem nie ma domów drewnianych ani nigdzie na Opolszczyźnie nie ma drewnianych domów

22:20 Sam jesteś podszyw idioto.Są domy drewniane w mojej wsi.