Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomozcie! Moj chlopak i jego ex....

Polecane posty

Gość gość

Licze na pomoc kobitki, bo jestem w sytuacji kryzysowej. Otoz jestem w zwiazku z chlopakiem ktory za najlepsza przyjaciolke obral sobie swoja ex. Nie jestem z tych co stawiaja ultimatum bo chyba nie tedy droga ale wydaje mi sie ze ta ex chyba liczy na cos wiecej. Jestesmy w zwiazku od wrzesnia a na jego telefonie znalazlam wiadomosci z nia w ktorych ona wyznaje mu milosc i to bylo w sierpniu. Co prawda on nie odpowiedzial ze tez kocha bo juz wtedy sie spotykalismy. Wydaje mi sie ze ta cala ex to mala zmija. Dadam ze oboje mieszkamy w anglii i on w przyszlym roku wybiera sie do polski bo ma jakas komunie w rodzinie wiec to chyba oczywiste ze sie z nia spotka....

Gość gość
,,przyjazn" z eks, dobre :D Twoje obawy są słuszne, ona chce go na nowo zdobyć a to jego była, kiedyś ja kochał(jeśli nie nadal cos czuje), ma słabość do niej i to na pewno nie ma bedzie zwykłą przyjaźń, wydaje ni się ze w ,,najlepszym" wypadku on się z nią przespi a w najgorszym wróci do niej a Ciebie Kopnie w d...e. Jak to sie mowi, okazja czybi zlodzieja...Powiedz ze czujesz się zagrożona, nie wierzysz w takie ,,przyjaźnie" i kaz mu wybierac-albo Ty albo ona. Krotka pilka. Gdy wybierze Ciebie, ma zerwać z noa wszelkie kontakty. Tylko stawiając mu ultimatum, dowiesz się czy jemu zależy na Tobie. Raczej nie ma innej drogi żeby sie przekonać.