Gość gość Napisano Grudzień 21, 2017 Witam Wszystkich! Mam dość duży problem, mianowicie moi rodzice zakazali mi się widywać z chłopakiem. Mam 17 lat A on 21. Może zacznę od początku. Z Nim poznałam się rok temu. Po miesiącu zaczęliśmy być ze sobą. Mimo rozmów ze strony mojej jak i jego nic nie dało. Od kwietnia do czerwca żyliśmy w ukryciu do pewnej niedzieli gdzie nocowalam u niego A jestem w szkole z Internatem I opiekunka zadzwoniła do nich no i wszystko się wydało. Od czerwca zyjemy w ukryciu i nadal jestesmy ze soba, układa nam się naprawdę super. Wiem że to wszystko brzmi śmiesznie. 17-latka wielka miłość itd. Mój chłopak chce żebym po mojej 18 przeprowadzila sie do niego, ale wiem ze za tym idzie utrata kontaktu z moimi rodzicami i wieczne wojny. Może kontakt z nimi nie super bo tak naprawdę co przyjadę do domu to się kloce z ojcem od którego nie raz już dostałam. I teraz pytanie, co robić? Wyprowadzić się po 18 do niego czy zostać w domu i stracić miłość? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach