Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Grażyna

Suplement przy odchudzaniu

Polecane posty

Gość gość Grażyna

Koleżanka namawia mnie na zastosowanie Slimunox. Chciałabym pozbyć się 10 kilo. Niestety, na samej diecie na jakiej jestem od misiąca, blado to widzę, bo na razie pozbyłam się.... kilograma. Czy faktycznie dodanie suplementu mi pomoże?

Gość Kamilciak00
Zdecydowanie pomoże. Akurat ja tego nie brałam, ale wspomagałam się iqgreen i schudłam 11 kilo. Oczywiście nie same tabletki tylko dodatkowo dieta i ćwiczenia z Chodakowską. Najfajniejsze jest to, że nie mam dzięki zielonej kawie zawartej w tych tabsach takiego apetytu jak zawsze, więc nie muszę ciągle czegoś przegryzać.

Gość gość
Zachęcam do zapisania się do szkoły policealnej na kierunek specjalista ds. dietetyki. Zdobędziesz fajną wiedzę przydatną podczas diety i odchudzania. Pomoże Ci to skutecznie schudnąć a dodatkowo zyskasz kwalifikacje, które pozwolą Ci na wykonywanie zawodu jako dietek. Zajrzyj na stronę internetową nova.edu.pl Polecam

Gość gość
Trzy miesiące na Slimunox dały mi 16 kg mniej. Ja również próbowałam diet, zmian, ograniczeń, ale to kompletnie nie dawało efektów. Zmiany przyszły dopiero przy tabletkach, wtedy nie czułam takiego głodu, kg leciały. I co? Możecie sobie próbować, ale klasyczne diety i tak trwale was nie odchudzą.

Gość gość
Ja akurat jestem bardzo zadowolona z tego że zdecydowałam się zastosować Slimunox. W końcu trafiłam na środek, który faktycznie pomógł mi się odchudzić i co najważniejsze trwalo to krócej niż trzy miesiące.

Gość gość
Zanim zaczęłam zauważać efekty brania Slimunox musiałam zmienić swoje podejście do tego co jem i ile jem.Dopiero wtedy waga zaczęła spadać .Na dzień dzisiejszy ważę 7 kg mniej a do końca kuracji pozostał mi jeszcze miesiąc.