Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

svarowska

30 ton lista lista przebojów

Polecane posty

czy ma ktoś może stare nagrania z tego muzycznego programu co leciał na TVP2 ? z roku ok 2001,2002,2003..jesli ktoś ma to wstawiajcie na YouTube,chomika itp. szukam piosenki ,którą tylko tam usłyszałam i była kilka razy na liście a meczy mnie już ok. 15 lat

Gość gość
napisz coś o tej piosence wiecej to ci odpisze co to było

Gość gość
nie mam programów, ale aż mi się łezka w oku zakręciła na samo wspomnienie tego programu ( a jestem facetem). Ten program kojarzy mi się z dzieciństwem i wczesnym okresem nastoletnim, do tej pory pamiętam głos prowadzącego. Gadał w tempie niczym karabin maszynowy. Niezapomniane czasy, lata 90. Teraz tv jest inna i w moim przekonaniu gorsza.

dokładnie piękne czasy,swietnej muzyki .. teraz choćby nawet bylby z powrotem to co by leciało ??to co teraz w eskach ? co do piosenki to ciężko bo to nie było w ogole znane,zaden hit...spiewala kobieta,teledysk był ze ktoś fruwa ,piosenka przyjemna,pop...bylam dzieckiem,nie pamiętam dlatego pytam czy ktoś ma odc. z 30 ton bo widziałam,ze sa osoby co wstawiają na YouTube np. ....

Gość gość
ja jestem rocznik 85. i pamiętam ten program z lat 90. W ogóle był też program o muzyce metalowej ( teraz w tv raczej nie do pomyślenia). W szkole słuchało się naprawdę różnej muzyki, zbierało plakaty, informacje o zespołach, robiło naszywki na plecakach. Teraz młodzież z tego co obserwuję jest taka pusta jakaś, może to przez te smartfony.

Gość gość
Najlepsza to była według mnie Viva Polska na początku 2000 roku, tak do 2004-2005. 30 ton bylo dobre dla tych, którzy nie mieli kablówki, albo wizji tv, lub cyfry +.

Gość gość
właśnie viva zwei to było super. Do tej pory pamiętam panią Mairhofer ( jakoś tak się nazywała). Boże jak ja się nią jarałem. Charlotte Roche mmm. No i muzyka of kors.

Gość gość
viva polska o której wspomniałeś to był s**t w porównaniu z vivą niemiecką. Niestety przykro mi to mówić, bo czuję się jednak Polakiem i wolałbym, żeby polskie było lepsze.

Gość gość
Bardziej pisałem o polskim kanale, a nie o zagranicznym. Zagraniczne też oglądałem z tego co pamiętam.

pshemo84 niestety nie,a dobrze znam kelly family . ta piosenka była tylko kilka razy,ale mysle o niej od kilkunastu lat. ratuje mnie tylko 30 ton . dokładnie,30 ton był dobry dla tych co nie mieli kablówki,satelity - ja nie miałam dlatego czekałam na każdy odcinek i cieszylo dziecko , ze piosenka z teledyskiem leci ok 15 sekund :D ahh piękne czasy....smiechu warte,jas fasola,akademia policyjna,benny hill...to mi się kojarzy z niedzielą bo w niedziele tez później leciało 30 ton...