Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xe98

Czuje ze on mnie wykończy

Polecane posty

Gość Xe98

Czesc mam prawie 20 lat moj chlopak 24 .Nie potrafie odejsc od chlopaka przez ktorego ciagle rycze,tak tak wiem jestem glupia i sama w to brne .. potrzebuje chyba slow wsparcia i pokierowania mna ,mama nie moze sie juz patrzec jak ciagle placze bo mojemu chlopakowi znow.sie.cos nie podoba , obrazil sie i przestał pisać (czeka az ja sie odezwe bo zawsze tak jest ) dlaczego ja sie zawsze odzywam ? Ponieważ cos sie ze mna dzieje kiedy nie rozmawiam z nim ,placze caly dzien siedze w pokoju i do nikogo sie nie odzywam ,zarazilam sie okropnym uczuciem nie potrafie odejsc od czlowieka przez ktorego wylalan tone lez i mam mysli samobojcze. Nie mam znajomych ,wszystko poswiecilam dla zwiazku bo mu nie pasowalo ,wyjde gdzies to awanture ze sie z kims.umówilam (mieszkamy 15 km od siebie ) boje sie samotnosci bardzo ,bo ida swiata sylwester i bede sama ,tak.wiem rodzina ..ale sami wiecie jak jest..

Gość gość
Musisz go ukarać, dawaj mu tylko w gumce.

Gość gość
Xe98, w którym miesiącu ciąży jesteś?

Gość Xe98
To 3 miesiac ciazy.

Gość Xe98
Obiecalam mu ze w sylwestra dam mu pierwszy raz bez gumki ale ja chce sie z tego wycofac. Jak mam mu to powiedziec?

Gość gość
Karma wraca do ludzi takich jak wy . Glowa do gory