Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystkie ubrania mam przepocone blizuki kurtki

Polecane posty

Gość gość

Az wstydze sie.Poce sie.Nic na mnie nie dziala.Ani blokery ani zel medispirant.

Gość gość
A prysznic? Probowalas, czasem dziala!

Gość gość
za nim zaloze czyste ubtania mysje sie.

Gość gość
To sie kur umyjni schudnij baleronie

Gość gość
Idź na zastrzyki, które blokują pot na pół roku

Gość kochanka  Franka
Zbadaj hormony

Gość gość
Nie wierzę że po prysznic, z ogoloną pachą, czystymi, pachnącymi od proszku ubraniami śmierdzisz. Kurtki i ubrania można prac, dziwne że masz przepocone. Ja po przyjściu z pracy wszystko łącznie ze staniki, rak stopami, sukienką od razu do prania wrzucam. I nie, nic nie śmierdzi, po prostu jestem czystą osobą. Niektórym to się w głowie nie mieści, bo brudna czystego nie zrozumie

Gość gość
A moze ona ma zaburzenia hormonalne i dlateg sie leje z niej pot? Jak jestescie zdrowi to nie powinniscie w taki sposob komentowac czyjejs sytuacji! Autorko musisz zbadac hormony tarczycy bo to moze byc powod i bedziesz musiala rozpoczac leczenie

Gość gość
Sprobuj ten kulkowy dezodorat garnier minerals. Dla mnie dezodoranty albo są za słabe albo podrażniają, a z tego jestem zadowolona.

Gość gość
Trzeba być skrajną debilką, aby pisać takie bzdury jak ta 8:44. Chyba każdy wpadł na to, że trzeba się myśl, nie przyszło ci to do głowy?

Gość gość
bdalam hormony i sa w normie. wczoraj poczytalam w necie o occie. i spryskalam pod pachami w kurtce. moze to cos da. Opisze jak to u mnie wyglada.nowa bluzka. Wiadomo przed wyjsciem myje sie. zakladam czyste ubranie. Ale po co sie.Teraz jest zimno.Wstarczy ze wejde do skelpu i jest mi goraco i sie poco pod pachami.Wracam do domu i czuc ze bluzka czy swtere jest przepocony.Teraz mam na sobie podkoszulke.Jest juz noszona przez mnie jakis czas ale jest po praniu i powachalam i czuc zapach proszku 0 potu. Najgorszy zapach potu czuc w kurtce i bluzkach czy swetrach. Moze sa materialy ktore bardziej chlona pot.I ciezko jest sie go pozbyc. Maz mimi pracy fizycznej nie spierdzi potem tak jak ja.Az mi glupio.Np. ide do kogos do domu.Sciagam kurtke a ja czuje ze ode mnie smierdzi.

Gość gość
Tu ocet nie pomoże, musisz wszystko wyprać! Dokladna depilacja, dokladne mycie, może etiaxil i bedzie dobrze. I przede wszystkim codzienna zmiana ubrań i bielizny na czyste. Zwróć też uwagę na tkaniny, staraj się nie nosić sztucznych przynajmniej blisko ciała. Mam w pracy znajomą, wiecznie śmierdząca. To okropne czuć ciagle pot. Nie wiem co z nią nie tak, ale jednak obstawiam higienę, bo kilka dni jedna bluzka :-( młoda kobieta a śmierdzi jak stary chłop robotnik :-( Jak wchodzi do mnie to później nie mogę wywietrzyc, wszędzie ją czuć :-( ostatnio pralam płaszcz, bo powiesila na nim swoją kurtkę :-( Autorko, koniecznie zrob coś ze swoim problemem zanim inni przykleja Ci łatkę smierdziucha i będą za Tobą okna otwierać .

Gość gość
to jakie materialy najlepiej nosic?

Gość gość
Idz z tym do lekarza. Wiem ze mozna wstrzyknac sobie botox zeby sie nie pocic. Moze pocisz sie z nerwow? Pij duzo wody. Nos kurtki np narciarsie z dobrych firm, zbadaj hormony.

Gość gość
Z nerwow sie poce.Bylam u lekarza i bdalam hormony i jest ok.

Gość gość
Naturalne. Bawełnę głównie. Mi jeszcze pasuje tencel. Może za ciepło się ubierasz. Ja teraz mam bluzkę bawełnianr plus kurtkę. Swetrów nie noszę

Gość gość
Ja mam zimą ten sam problem,zanim wyjde z klatki schodowej jestem mokra :/ pózniej wystarczy lekki podmuch wiatru i mnie zawiewa.

Gość gość
a etiaxilu próbowałaś? mi pomógł pozbyć się problemu, ale nie od razu, dopiero po jakimś czasie stosowania.