Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wróżba darmowa

Polecane posty

Gość gość

Należy podać datę urodzenia, imię i konkretne pytanie, pozdrawiam

Gość gość
29 luty 1904 r., Kunegundiusz, Kiedy stracę prawictwo?

Gość gośćśćć
gość dziś :D dobre :D a wróżby są grzechem.

Gość gość
22/11/92 Dominik. Co czuje do mnie Edyta czy teskni czy na mnie gdzieś

Gość gośćśćć
gość dziś nie lepiej po prostu zapytać Edyty co czuje do ciebie??

Gość gość
Nie bede ryzykować.

Gość gość
Albo ok odwołuje prośbę, dominik. Nie wróż mi.

Gość gośćśćć
gość dziś i bardzo słusznie :) a z dziewczyną trzeba stawiać sprawę jasno a nie snuć jakieś domysły, pytasz i wszystko wiesz.

Gość gość
Niestety zawalilem miałem problemy i długo już nie rozmawialiśmy wiec trochę tak głupio.

Gość gość
22:55 wiem ze miales problemy z erekcją

Gość gośćśćć
trzeba spróbować bo potem będziesz żałować że się poddałeś, nawet jeśli da ci do zrozumienia że teraz już za poźno na cokolwiek to przynajmniej będziesz miał jasną sytuację i nie będziesz zadręczał się pytaniami.

Gość gość
Dominik Ona może błędnie oceniać sytuację, teskni. Zalezy jej i widać, że postrzega Cie dobrze, jestes stały w uczuciach być może myśli o spotkaniu. Jest to niedokończona relacja, zawieszona w próżni, kłopotliwe sytuacje, może być fałsz jednej ze stron. Karty są dla was dobre na uczucia, widać podstawy.

Gość gość
Masz rację ale ja mam jakąś blokade straszne rzeczy sie wydarzyly i to dlatego. Z nikim nie mam tego problemu tylko z nią, przecież kiedyś potrafiliśmy być dla siebie mili, wspaniali a teraz jakby tak już sie nie dało. Nie wierzę w to po prostu. Może słusznie bardzo nie chce sie rozczarować.

Gość gośćśćć
gość dziś musisz sam wiedzieć czego chcesz, albo chcesz z nią być i działaj albo odpuść i nie myśl co by bylo gdyby.. Sam musisz wiedzieć.

Gość gość
Odwolalem prosbe ale ok, to ciekawe co piszesz, za wróżby się nie dziękuję wiec nie bede, ale sceptycznie do tego podchodze bo niestety dałem się kilka razy skusic wrozkom między innymi stąd i wersje byly różne. Dominik.

Gość gość
Anna, 23\07\83 czy otwarcie się na rynek zagraniczny zwiększy moje zarobki? Czy kiedyś będę mieć swoja firmę? Proszę o wróżbę.

Gość gość
23:04 Wszystko jest pogmatwane bo ona miała kogoś i może nadal ma.

Gość gość
Cecylka co przyniesie nowy rok np Nowa praca numerologiczna 11 zoodiakalny byk dziekuje

Gość gość
Cecylia tylko konkretne pytania.

Gość gość
Cecylka czy zmienię pracę w nowym roku na lepszą

Gość gość
23 lipiec 1983r. Anna

Gość gość
Katarzyna 17 lipiec 80 czy bede miala trzecie dziecko

Gość gość
Anna U Ciebie widać trochę kłótni o pieniądze z bliskimi, konieczność oszczędnego życia z powodu problemów, powinnaś lepiej gospodarowac pieniędzmi, bo czekają Cie straty, jeśli inwestycje to tylko rozsądne. Masz szansę na poprawę sytuacji. Jeśli chodzi o własną firmę to uzyskasz pomoc mężczyzny, czekają Cie pozytywne wiadomości, widać przeszkody, ale też i dojście do celu trochę po trupach, musisz uważać, żeby wszystko było legalne. Karta Gwiazdy i słońca na końcu wskazują na sukces jeśli chodzi o założenie własnej firmy.

Gość gość
Katarzyna 17 lipiec 80 czy bede miala trzecie dziecko Pokazuja się blokady. W najbliższym czasie nie, należy się przyjrzeć kwestiom zdrowotnym, zadbać o siebie.

Gość gość
23:27 dziękuje Ci, zgadza się. Co do tej firmy jeszcze to boje się zakładać firmę w Polsce ze wzgledu na wysoki ZUS. Chciałabym gdzieś za granica założyć firmę, ale wtedy bym musiała wyjechać z Polski. Czy w kartach widzisz mój wyjazd za granice kiedyś?

Gość gość
Cecylka a mnie pominięto

Gość gość
Anna Tak wyjedziesz za granicę w związku ze swoją pracą i czeka Cie sukces. Karty wskazują, że jesteś trochę osamotniona w tym, konieczność nauki nowych rzeczy, jak z obcym językiem u Ciebie? Jeśli nie planujesz wyjeżdżać sama to karty wskazują, że możesz się czuć osamotniona tam na miejscu i będziesz tęsknić za kimś bliskim. 6 mieczy wskazuje na harmonię i spokój po gorszym okresie. Możliwa podróż , szczęśliwa zmiana w życiu. Karta mówi też o potencjale artystycznym czy wręcz geniuszu twórczym. W uczuciach ból spowodowany oddaleniem, rozłąką. Statyczna sytuacja, ustabilizowany tryb życia, brak czasu Zwiększona aktywność. 8 monet pokazuje zdobywanie wiedzy czy codzienne wykuwanie swojej przyszłości zawodowej w nowym zawodzie. Solidna praca daje podstawy do polepszenia sytuacji materialnej i podniesienia statusu społecznego. Karta oznacza też pracę w rzemiośle, tworzenie własnego miejsca pracy.

Gość gość
Cecylia tylko konkretne pytania.

Gość gość
Cecylka nie rozumiem jak mam doprecyzowac pytanie pytam jasno czy widać zmiane pracy czyli nowa praca.