Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wróżba darmowa

Polecane posty

Gość gość1233
Kasia 11.12.1995 Czy jestem opentana przez demona?

Gość gośćesmeralda
Daniela12,18,73 czy bede miala dziecko w przyszlym roku,jesli tak,dlaczego,jesli,nie,to tez dlaczego i czy z mezem

Gość gość
Cecylka to inne pytanie czy w przyszlym roku. Zmienie prace i miejsce zamieszkania

Gość gość
Cecylia U Ciebie trudności ze zmianą złej sytuacji, konieczność przeprowadzenia jakichś zmian aby przestać ponosić straty. Może Ci trochę brakować kwalifikacji czy chęci, a masz dosyć wysokie wymagania. Czujesz się przytloczona i troche nadwrażliwa na krytykę. Musisz podjąć konkretne działania, wtedy możesz liczyć na pomyślność.

Gość gość
Cecylka dość ogólnie czyli ze zmiana kiszka ale dzięki

Gość gość1233
Kasia 11.12.95 to może inaczej.. Czy coś nade mną wisi, tzn czy ktoś przesyła do mnie zła energię, albo czy ktoś rzuca we mnie złe uroki?

Nie mozna wrozyc za darmo... w swiecie jest jedna podstawowa prawidlowosc ... trzeba dawac... ale trzeba rowniez brac ... wrozba to poswiecenie energii i czasu... trzeba za nia zplacic ... a ludzie co leca na cos darmowego... tylko dlatego , ze to z darmo, sa beznadziejni ;-)

Gość gość
Daniela Pustelnik wskazuje, że ciąża bardzo trudna do uzyskania, karty raczej na to nie wskazują.

Gość gość
Siostra brzozy dlaczego?

Czesto spotyka sie ludzi chciwych, bezmyslnych... cos za darmo... leca z wywieszonym jezorem... a gdzie godnosc osobista i szacunek dla drugiej osoby?

Gość gośćesmeralda
Dziekuje tak myslalam,maz jest aseksualny poprostu jestem wierna,wiec napisalas prawde

Gość gość1233
Dlaczego moje pytania są pomijane?? -Kasia

Gość gośćesmeralda
Nie chce za darmo pomodle sie za wrozke,dam cos dla biedniejszego odemnie z mysla o dobrej szczerej wrozbie

Gość gość
Kasia Pomijam Twoje pytanie, bo nie istnieje coś takiego jak opętanie przez demona. Przyjrzyj się swoim emocjom, wszystko jest w Twojej głowie. Pozdrawiam.

Gość gośćesmeralda
Cos dzis jestes jakas strasznie upierdliwa,zaluje juz ze tu zajrzałam,to jest zabawa wróżby to zabawa,zadna jeszcze sie nie sprawdzila,skoro wrozka nie chce zaplaty,to jej sprawa,forum tez za darmo jest,powietrze tez i ziemia po ktorej chodze jest za darmo cisza jest za darmo i wolnosc jest za darmo,kupie chleb i dam za darmo zebrakowi,chciaz jest pijakiem

meralda, no ok, jestem upierdliwa, masz racje;-) wrozka chce wrozyc za darmo, Ty chcesz oddac kase pijakowi spoko ... a ja sie wtryniam ;-)

Gość gość1233
Tak też myślałam.. wróżby za Free to nie wróżby, śmierdzi tutaj ściemą i obłudą.

Gość gość
0:18 Bardzo dziękuje Ci za wróżbę. Naprawdę dużo się zgadza. Języka angielskiego uczę się intensywnie od paru lat. Mam nadzieję że Twoja wróżba się spełni i osiągnę kiedyś sukces. Dzięki 🌻

Gość gość
16.09.1990 Paulina Czy zakocham się z wzajemnością?

Gość elizabetbl
ur.28-03-1951 Czy poznam mężczyzne będę szczęśliwa?