Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotne kochanki w święta

Polecane posty

Gość gość

Hahaha,jak ja się cieszę ,teraz zobaczycie która jest ważniejsza, miłych świat w samotności!hahaha!

Gość gość
Wiem, że będę sama, dlatego potrzebuje stabilizacji, bez odwiedzin jego też poza swietami, z nią święta, z nią zycie chce mieć, niech da mi spokój, to nie jest zbyt wygórowana prośbą.

Gość gość
Naprawę uważasz że dla faceta który cię zdradza jesteś ważna? Dla negocjacji Udawanie-kogos-innego-1044691 dobrego męża i tatusia w czasie tej światecznej szopki to katorga. No ale ciesz się ze możesz glupa przypalic przed ciotkami że masz szczemsliwo rodzinkę. Boże uchowaj przede idiotkami...

Gość gość
Ale mnie mąż nie zdradza! śmieję się tylko z tych głupich,naiwnych kochanek, które same serwują sobie cierpienie.

Gość gość
Zostaw mnie, nie potrafię tak żyć, potrzebuje spokoju, zdecydowałeś się na bezpruderyjna, daj mi spokój, proszę, nie wracaj do mnie by odchodzić, proszę tylko o minimum szacunku.

Gość gość
Myślę że w większości wiedzą w co się pakują więc święta bez kochanka to żadna trauma. Odbija sobie gdy zonki będą sprzątać po pseudoswietach ;P

Gość gość
Wiadomo że wiedzą w co pchają się, ale mimo wszystko później tak piszą o swym cierpieniu na forum,jakie to one niby biedne są,za naiwność swoją płacą ogromną stawkę, ciemnotę która każdy facet wciska kochance,tylko po to żeby zamoczyć sobie.

Gość gość
Oboje siebie warci.

Gość gość
Dlatego jak cię proszę zostaw mnie w spokoju, to przez wygląd na swoje sumienie i moje życie zostaw, ja potrzebuje spokoju, nie chce tak żyć, daj mi wolnosc, dokonales wyboru, bądź konsekwentny, nie krzywdzi mnie ani siebie.

Gość gość
Potępiam takich ludzi!

Gość gość
Nie potrafię być jedna z wielu, nie chce być ani druga ani pierwsza, jeżeli ktoś jest dla mnie jedyny ja dla niego też chcę taka być.

Gość ZrozpaczonyFacet
Ostatnio dymałem żonę kolegi . Ta mi dzisiaj mówi , że zrobiła test i jest w ciąży .... :-( Co robić ???!!!!

Gość gość
Zupełnie poważnie proszę, nie trzymaj mnie, pozwól mi odejść, jeżeli choć trochę mnie lubisz, nie umiem dzielić się, chce tylko miłości i chce mieć na nią monopol.

Gość gość
Cierpią tylko te co chcą zająć miejsce obecnej żony. Te co tylko używają seksu i dobrze sie bawią w święta będą dobrze sie bawić w innym towarzystwie.

Gość gość
No I wiecej mi zal kochanek jak tych glupich zon. Mam 45lat i bylam I jedna I druga. Glupie jestescie ze obeiniacie inne kobiety ze was mezowie zdradzaja . To ich wina, a kibiety sa tylko ofiarami

Gość gość
Gdyby meza zlapala na zdradzie - tylko on bylaby winny ,

Gość gość
bylam kochanka pare razy. I wy zony pewnie byscie mnie zgnoily. Ale to mezowie udaja tych super. Zakochalysmy sie a potem to latwo juz mezom cisgnac. Teraz mam mojego skarbka-meza - I kocham swieta. Ale kochanki sa niewinne- piepszoni zonaci !!!!

Gość gość
cierpią, znam jedną króra popełniła samobójstwo, bo on ją zoastawił i wrócił do żony ,co Wy na to??

Gość gość
Z doświadczenia wiem, że częściej to faceci są tym prowodyrem zdrady. To oni szukają kochanek, to oni się umawiaja. Bywa, że kobieta się zakocha, może nawet on sam. Jednak żony myślą, że to kobieta wyciąga łapy do ich faceta pierwsza - nie zawsze! Pamiętajcie o tym. Nie bronię kochanek. Sama byłam zdradzana wielokrotnie, z czasem i ja wdalam się w romans.

Gość gość
Racja. Sporo ty temtatiw, które zakładają faceci, ze szukają kochanki.