Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odeszła ??????....

Polecane posty

Gość gość

Byłem/jestem w związku z kobietą 2lata. To był/jest cudowny związek wielkiej miłości, czasami na granicy szaleństwa. Nie mieszkamy w tym samym mieście, dojeżdżałem. Na początku kiedy zakochałem sie ogromnie, powiedziałem jej , ze gdyby w przyszłości odeszła ode mnie to przyjadę do niej aby popatrzeć jej w oczy i uwierzyć w to,że to prawda. Kocham ją ogromnie, 14 dni temu posprzeczaliśmy sie przez telefon, chciała abym przyjechał a ja nie mogłem. Przerwała rozmowę do dzisiaj nie odbiera telefonow, sms , milczy jak zaklęta. Jeszcze nie tak dawno mówila mi,że jestem miłościa jej życia i chce do końca swoich dni być przy mnie. Na pewno nic się jej nie stało, kiedy próbowalem dzwonić nie raz jej tel. akurat był zajęty , na mój nie reagowała. Powiedzcie mi , czy mam do niej pojechać i spojrzeć w oczy, zrozumieć ,że ta jej wielka miłość to jest bzdura.

Gość gość
14 dni temu, to pozamiatane trzeba było żucić wszytko i jechać, nawet zmienić pracę.

Gość gość
... rozumie, ale czy to co jest nazywane miłością życia załatwia się milczącym telefonem, totalną ignorancją. Nie jesteśmy ludżmi młodymi i życie już znamy.....

Gość gość
ta twoja dziewczyna jest jakaś dziwna, nie mogłeś to nie mogłeś, i co z tego. Jak wypadnie ci pogrzeb kogoś z rodziny to co? nie pójdziesz bo dziewczyna się obrazi? człowieku. Związek polega na kompromisie. Tu jak widać go nie ma.

Gość gość
Każdy ma swoje życie, nie mozecie się ograniczać tylko do uczuć, rodzina tez jest ważna, tak samo jak są rzeczy których się nie przewidzi, i to sie może zdarzyć. Twoja dziewczyna żyję w jakimś kosmosie, odrealniona zupełnie. Może dla niej miłość, to zwykłe bajeczki. To mi zalatuje egoizmem, chce miec jak najwięcej dla siebie. I co jak będziesz chory , albo wylądujesz w szpitalu, to tez się obrazi bo nie przyszedłeś. Ona jest niedojrzała jeszcze, tyle w temacie.

Gość gość
Spiertalaj

Gość gość
DZIECI WON Z KOMENTARZY!!!!

Gość gość
Potrzebowała cię ale ty wybrałeś ważniejsze, teraz ma innego co ma czas dla niej, pogódz się z tym. Są święta co ma sama być, robić wszystko za ciebie?

Gość gość
Stroi focha i czeka az pokazesz ze jest wazna. Bukiet kwiatow i czekoladki.

Gość gość
Bukiet kwiatków ?! Jeszcze czego. Zróbcie najlepiej z nia niewinną a faceta najgorszym palantem. Zresztą cóż mogę się spodziewać jak kobieta broni kobietę.