Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosse95

dyscyplinarka

Polecane posty

Gość rosse95

pracodawca wystawil mi 16 umowe za wypowiedzeniem bez podania przyczyny z dwu tygodniowym wypowiedzeniem potem probowal wrobic mnie w dyscyplinarke mowiac mi ze mam nie przychodzic do pracy bo mam dwa tygodnie urlopu co jest nie zgodne z prawem a zrobil tak dlatego ze biore udzial w projekcie refundacja osob mlodych do 30 roku zycia i jezeli zwolni mnie bez przyczyny to bedzie musial zwracac koszty refundacji wraz z odsetkami oraz nie bedzie mogl juz wziac sobie darmowego pracownika i juz wtedy probowal mnie wrobic i zmanipulowac myslac ze nie przyjde... rozchorowalam sie z tego wszystkiego i zglosilam ze jestem na zwolnieniu lekarskim do konca wypowiedzenia gdy zadzwonilam do niego to zatkalo go i pozniej pisal mi smsy ze chce anulowac to wypowiwdzenie i od nowa mnie przyjac... a wczoraj na moim chorobowym 20 przyszla mi poczta dyscyplinarka umowa bez wypowiedzenia napisal tam glupoty ze nie dbam o mienie pracodawcy , ze go nie poinformowalam o chorobie i ze nie nosze okularow to wszystko sa klamstwa mam na to dowody oraz nagrania tel... zglaszam sprawe do sadu pracy jak myslicie mam szanse to wygrac?

Gość gość
bedzie dobrze nie przejmuj sie, sam sie ten oszust wkopal, trafne jest tu okreslenie ze kto pod kim dolki kopie ten sam w nie wpada! trzymam kciuki

bardzo dobrze robisz dziewczyno, właśnie tak trzeba postępować z nieuczciwymi pracodawcami ~ do sądu pracy, brawo ! myślę że spokojnie wygrasz tę sprawę bo widać że zawzięta z Ciebie w pozytywnym tego słowa znaczeniu dziewucha, jeszcze raz brawo z szanowanie się i niepozwalanie sobie hamowi wchodzenia na głowę i oszukiwania

Gość gość
rosse95 to pewnie dlatego że wypluwałaś zamiast połykać jego sperme podczas pieszczot francuskich

Gość gość
Co za podła świnia z tego pracodawcy! trzymaj się mała i nie poddawaj się trzeba walczyć o swoje, nie można odpuszczać :) współczuje Ci Kochana ze musialas tak cierpiec ja bym juz dawno sobie tą pracę odpuscila. wierze ze wszystko Ci sie uda wyjasnic skoro masz dowody na niego a on nie ma nic na Ciebie. Sprawa jest jak dla mnie wygrana, Powodzenia Sonia :*