Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

małpy pisowskie

Polecane posty

Gość gość

mi nie dają 500+ za pracę

Gość gość
A mi dają za pracę 6 tysięcy. Trzeba się było kształcić to byś nie zarabiała najniższej krajowej.

Gość gość
a ja 8 tys. dostaję na 10 dzieci nie mając żadnego wykształcenia, no i po wuj się idiotko uczyłaś, do tego dostałam za darmo mieszkanie

Gość gość
Z tej zawiści,to co niektórym to na mózg padło!

Gość gość
Mi pisowcy tez za prace nie placa, placi mi moj szef.

Gość gość
bo cholerne pisowce winni wprowadzić najniższą krajową 5-6 tys. i jeżeli szef płaci mniej to te małpy piwoswkie winny dawać dodatek do wynagrodzenia za pracę a nie 500+ za pieprzenie się i rozmnażanie

Gość gość
14:10 Bo ty na starość zostaniesz z niczym, a ja będę sobie siedzieć przy kominku we własnym domu.

Gość gość
to se zarób kaleko życiowa a nie czekasz aż ci dadzą a PEŁO ile ci dało ????? przez 8 lat wtedy gdzie byłaś szczekaczko pieprzona ???

Gość gość
a kaleko życiowa umiałaś naklepać bachorów i wyciągasz łapy po 500+ to jest dobrze, gity rozłożyć to byle przygłup potrafi

Gość gość
to rób jak ja zawsze wiem gdzie stanąć czy za niemcami lub innym okupantem, potem ogłoś zbiórkę że nikt cię nie chce zatrudniać za swoje anty polskie poglądy, nie płać alimentów bo i po co -frajerzy płacą

Gość gość
na pewno każdy potrafi naklepać ? chyba tumanie nie wiesz co mówisz wiesz ile ludzi ma problemy z poczęciem dziecka ? Nie umiesz szczekaczu normalnie tylko takim rynsztokiem pisać i to jakąś łamaną polszą to idź i se naklep tych dzieci i se te 500 łykaj pazerna sooko :-)

Gość gość
jak mają problemy z poczęciem to w wuj mamy naklepanych bachorów w domach dziecka, nie karzecie usuwać to kuźwa zaopiekujcie się nimi

Gość gość
do gość dziś - o, tu mamy kalekę życiową, która naklepała dzieci i żeby nie 500+ to nie miałaby co im dać jeść

Gość Fajnie jest
Jest nadzieja że niedługo zakończy się panowanie pisiorów i Rydzyków.A wtedy te dupodajki zostaną z ręka w nocniku, a ich biedne dzieci znajdą się w przytułku

Gość gość
Nie skończy się panowanie PiSu bo nie ma alternatywy

Gość gość
nieee, nie skończy się bo sfałszują wybory, po co niby ta checa ze zmianą ordynacji? jak by byli pewni swego to by nie majstrowali przy tym

Gość gość
pis będzie dalej rządzić, w swoim otoczeniu (rodzina, praca, przyjaceiele) nie znam nikogo kto nie chciałby oddać głosu słusznie na pis :)

Gość gość
myślisz idiotko że jak PEŁO wygra wybory to zabiorą 500 plus ahahhahahah , ale się uśmiałam :-D :-D no yebłam po prostu .

Gość gość
nawet deklarowali, że 500+ należeć będzie się również za pierwsze dziecko :) dużym plusem pisu jest to, że również mają w planach zrewaloryzować zasiłek dla bezrobotnych (podnoszą pensje minimalną, emerytury to i na zasiłek powinna przyjść wreszcie pora) do wysokości 1000 zł. Kwota śmieszna, ale lepsze to niż nic.

Gość gość
dokładnie kto by teraz nie zaczął rządzić to ma przej&bane bo jak zaczną zabierać to co PIS dał znowu obniżą najniższą krajową itd. itp. to dopiero wtedy zobaczą manifesty na ulicach

Gość gość
ja jestem, przeciw 500+, bo to zgroza aby z naszego kraju zrobiono burdel gdzie się płaci za seks