Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrk7841

Pożyczka od AASA POLSKA

Polecane posty

Gość atrk7841

Z oferty pożyczek pozabankowych na https://www.aasapolska.pl/ może skorzystać każdy, kto potrzebuje dodatkowej gotówki na jasnych i z góry ustalonych warunkach. Firma udziela pożyczek ratalnych z możliwością spłacania nawet przez 24 miesiące. Wypełnij wniosek, podaj swoje podstawowe dane, wyślij go do pożyczkodawcy i czekaj na decyzję. Wszystkie formalności odbywają się wyłącznie online – otrzymasz pożyczkę bez wychodzenia z domu. W ofercie AASA POLSKA znajdziesz pożyczki pozabankowe, jakich nie ma nigdzie indziej. Firma oferuje wysokie kwoty, możliwość spłaty ratalnej, a także formalności ograniczone do absolutnego minimum. Wejdź na stronę pożyczkodawcy, wypełnij wniosek i sprawdź, jak szybko dodatkowa gotówka znajdzie się na Twoim koncie bankowym. Szybko, prosto i bez zbędnego czekania – warto skorzystać z tak dobrej oferty.

Gość gość
Korzystałem z www.aasapolska.pl i mogę potwierdzić wszystko to co napisane. Niskie raty, miła obsługa, duża elastyczność i możliwość np. odebrania pieniędzy za pomocą czeku Giro to tylko niektóre ich zalety :) Polecam!

Gość tymonszynkiewicz
a czy w tej firmie jest darmowa pierwsza pożyczka jak w innych?

Gość Kazik099
@tymonsyznkiewicz Takie infromacje znajdziesz również w porównywarce internetowej. Ja korzystam z Bazaru Kredytowego - https://www.bazarkredytowy.pl/pozyczka/rapida-money,46.html. Znajdziesz tez inne firmy oferujące pierwszą darmową pożyczkę i w prosty sposób porównasz ich oferty :)

Gość gość
Najbogatsza oferta www.chwilowka24.com.pl

@tymonszymkiewicz Dzień dobry, jeśli poszukujesz firmy, która oferuje pierwszą pożyczkę całkowicie za darmo, proponujemy zapoznać się z Szybką Monetą. W ramach darmowej pożyczki możesz wnioskować o kwotę do 2100 zł na 30 dni. Więcej informacji na stronie szybka-moneta.pl

Gość gość
Ja również moge polecić ich ofertę. Niskie raty, dużo możliwośći uzyskania pieniędzy (czeki Giro potrafią uratować życie!) to tylko niektóre z ich zalet, a mógłbym pisać dużo więcej :)

Gość gość
Witam, niedawno natrafiłem na ten wątek i postanowiłem napisać swoją opinię na temat www.aasapolska.pl. Może komuś się przyda :) Skuszony niskim oprocentowaniem i dobrymi opiniami w sieci stwierdziłem, że zaryzykuję i skorzystałem z ich oferty. Mogę potwierdzić te dobre słowa - raty - faktycznie niskie, żadnych problemów z piętrzącymi się formalnościami, napisami małym druczkiem - wiadomo od razu co i za co się płaci. Ogólnie nie mam im nic do zarzucenia.

Gość kamaron
To nie jest dodatkowa gotówka a pożyczka którą trzeba spłacić i to migiem. Gdybym miał brać pożyczkę t zrobiłbym to banku Raiffeisen. Mało że nieoprocentowana to jeszcze można spłacać przez 2 lata.

Gość Radek133

Oszuści dzwonią i wmawiajar że ma się u nich pożyczkę tylko po to aby wyłudzić nr peles oraz dane.

Gość Dariamilen.

Uwaga dzwonili do mnie że mam u nich pożyczkę nawet wyslai list z czegoś tam nie pamiętam z moimi dani i wgl że mam wplacic kwote do spłaty a nigdy nie miałam u nich pożyczki. Robią to po to ze dzwoniąc do nas podajemy swój pesel i dane a oni później nas naciagaja,malo tego w trakcie rozmowy naliczaja nam na koncie oplaty i pozniej przychodzi ogromny rachunek za tel

Gość Aniaaa

Uwaga oszuści aasa ultimo wmawiają ludzia pożyczki aby wyłudzić dane

Gość Paweł rak

Nabierają starszych ludzi uwaga