Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się odkochać? Jak pozbyć się prawdziwej miłości? Jak panować nad

Polecane posty

Gość gość
Jak dlugo cie juz trzyma? I dlaczego nie mozesz zerwac kontaktu?

Gość gość
rozejrzyjcie się dziewuchy po kafeterii tylu na was czeka:D:D:D

Gość gość
Masz racje.

Gość gość
Masz racje.

Gość gość
To ja, mezatka. Problem w tym ze ja chce tego jednego. Nie zadnego innego. Pozatym mam meza:-) ale tez nie oceniajcie mnie tak fatalnie. Moj maz jest super facetem, tylko nie lubi seksu. Mamy sex tak raz na dwa miesiace. Tak bylo prawie od poczatku malzenstwa, ale mi to nie przeszkadzalo. A teraz chce pojsc do lozka (lub nie lozka) z tym z pracy..

Gość gość
Lepiej nie :) potem będziesz chodzić rozkrakiem dzień w dzień.

Gość gość
W czerwcu minął rok od naszego pierwszego spotkania a uczucie zaczęło się rozwijać od grudnia 2016 :( jesteśmy związani pewnymi sprawami, myślałam że już z tego wychodzę ale okazało się że coraz bardziej w tym tkwie A ten twój jest wolny?

Gość gość Tola
Wloze pseldonim Tola, to bedziesz wiedziala ze to ja pisze. On jest dawno rozwiedziony, ale spotyka sie z kims od paru lat. Z rozmow wnioskuje ze to on nie chce niczego powazniejszego z nia. Kiedys stwierdzil, ze nie potrzebuje drugiej zony.

Gość gość Tola
Rok, to strasznie dlugo. I czytam tu rozne wypowiedzi i czasem to trwa bardzo dlugo. Cholera, ciagle o nim mysle, i rzeczy ktore sprawialy mi przyjemnosc przez tule lat - juz mnie nie ciesza..

Gość gość
Ok Tolu :) A czego ty chcesz? Chcesz z nim być? Chcesz pozbyć się uczucia? Tylko ze jeszcze rok temu byłam taka szczęśliwa, myślałam że następnego sylwestra spędzimy razem, pierwszy raz w życiu byłam tak zakochana ze mogłam góry przenosić a teraz tylko ból pozostał. A sweter w którym byłam kiedy mnie przytulił traktuje jak relikwie :(

Gość gość
Pieprzycie i tyle! :))

Gość gość
nie ma złotego środka , trzeba po prostu przez to przejść etapami , z czasem będzie lepiej , ja też przez to obecnie przechodzę , bardzo go kochałam całym sercem w łóżku super ale co z tego jak okazał się chujem musiałam odejść bo pewnych rzeczy nie można odpuścić , trzeba się z tego cieszyć ponieważ w takim razie tak osoba z którą nie jesteśmy nie była dla nas odpowiednią i trzeba się cieszyć że nastepna moze byc o wiele lepiej ze mamy otwarte horyzonty itd. pozdrawiam.wszystkie złamane serca :)

Gość gość
chciałabym się pieprzyc

Gość gość
Rady totalnych idiotów! :))

Gość gość
a jakie rady nie idiotow?

Gość gość
Idż do kościoła.

Gość gość
A co mi w kościele zrobia?

Gość gość Tola
00:02 no wlasnie, czego chce...? Po pierwsze jestem mezatka, i oprucz tego ze nie ma w naszym malzenstwie seksu (raz na dwa miesiace) to reszta jest ok. Zanim nie poznalam Jego, odpowiadal mi taki uklad. Bardziej przyjaciele i partnezy niz kochankowie. A teraz pojawil sie On, ktory zamieszal mi moje priorytety.. ale z drugiej strony ja prawie go nie znam. Pracujemy razem wiec i rozmawiamy o prywatnych sprawach.

Gość gość
Dlaczego nie ma seksu? Macie jakieś z tym problemy? Chyba nie wiesz sama... :(

Gość gośćTola
nie naleze do osob ktore chca miec seks codziennie. Z poprzednimi partnerami przeszkadzalo mi ze chca seks caly czas. Z mezem na poczatku byl seks 2-3 razy w tygodniu. Do slubu to juz moze raz na tydzien. Gdy zaczelismy sie starac o dziecko (dzieci nie mamy), to trzy razy w miesiacu gdy mialam dni plodne. A potem tak zostalo, a jak potrzebowalam wiecej niz moj maz, to zawsze mam wibrator. A tu nagle przy tym nowym, gdy siedze od niego 30cm (jak omawiamy czasem projekty) to jestem normalnie mokra. Nigdy przy nikim tak nie mialam

Gość gość Tola
Dlatego moze dobrze byloby sie odkochac I wrocic do mojego nudnego, stabilnego zycia... Co myslicie???

Gość gość
widać tylko porządnie a nie zakochanie :o

Gość gośćTola
Nieprawda, to nie tylko porzadanie. Uwielbiam gdy przebywa w tym samym pomiedzczeniu. Daje mi to ogromne poczucie spokoju i spelnienia. Uwielbiam slyszec jego glos w biurze obok . To tak jakbym wiedziala ze puki tam jest na wyciagniecie dloni, nic zlego nie moze mi sie przydazyc.

Gość gośćTola
I gdy mam zly dzien wie o tym od razu. I jak on ma zly dzien, wiem po sposobie w jaki mowi mi dziendobry. I wtedy wiem ze mam tam po prostu byc, i mowic glupoty puki sie nie rozesmieje. Nie miwcie mi ze to tylko pozadanie... chociaz tez...

Gość gość
Jeśli chłop chce pociupciac młodego gluptaka to ci stworzy takie pozory że uwierzysz w jego z******tosc. Weź chwyc za słownik bo aż oczy bolą.

Gość gość
05:50 nie jestem gluptak tylko mam dysleksje:-) I pisze na angielskich literkach. I nie jestem taka mloda:-)

Gość gośćTola
05:50 dlaczego ty siedzisz na kafeterji? Zupelnie bez problemow ,czy moje ci ciezko zrozumiec?

Gość gośćTola
I naprawde robie tyle blebow gramatycznych??? Jak to dobrze ze na moim kompie w pracy sa poprawiacze...

Gość gość
Skoro chcesz się jej pozbyć, to do prawdziwej miłości jeszcze sporo brakuje ;)

Gość gość
6:28 Piszesz na forum bo chcesz rad więc ci je daje a to czy z nich skorzystasz to tylko i wyłącznie twój biznes. Piszę tak jak ja to widzę i nie zamierzam dopasowywać swojej wizji świata do cudzej bo to nie jest prywatna sesja terapeutyczna. Mam nadzieję że teraz rozumiesz.