Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kalekom zyciowym daja 500 plus

Polecane posty

Gość gość

bo umiały tylko naklepać bachorów ale już zapracować na nie nie umieją

Gość gość
Mam dwoje dzieci, pracujemy z mężem, dostajemy 500+ na jedno dziecko, a tobie żal pośladki może ściskać

Gość gość
no i jesteś kaleka życiowa z tym swoim zapładniaczem bo dostajesz 500+, umieliście ich naklepać a już zapracować nie umiecie, to się nie robiiii, tumanie rozumiesz

Gość gość
Ja nie dostaję i żyję. Nie zazdroszczę i nie obrażam tutaj nikogo. Ale zrobię wyjątek dla autorki. Jesteś niczym Rumuńska lambadziara.

Gość gość
A ja mam jedno dziecko i już jestem po macierzynskim. Chcę jeszcze z mała kilka msc podchowac i wracam do pracy. Mam 500 na nią ze względu, ze mąż ma na umowie najmniejsza a na rękę ma 5 tys. Mieścimy się w widełkach i pobieram. Tak samo wzięłam becikowe. Biorę kasę z UP jako bezrobotna. Nie mam wyrzutów. Należy się jak psu buda. Państwo daje więc biorę. I mówcie co chcecie. Autor zrób sobie dziecko jedno, a potem drugie i bierz 500 a się nie żal na forum

Gość gość
Ty z 17:47 jesteś oszustką. Tyle w temacie. Mam nadzieję, że twój gach straci robotę, a wasze machloje wyjdą na jaw i będziecie przymierać głodem razem z bachorem, cała trójka. Jak psu buda to się wam należy kontrola ze skarbówki i ZUSu. I potem sąd, kurator, bo tacy nie wychowają dziecka na normalnego człowieka. 500+ się w końcu utnie, a wtedy wszyscy reproduktorzy i kobyły rozpłodowe się ockną z ręką w nocniku. I będzie bieda z nędzą, płacz i zgrzytanie zębów. I dodam, że nie zazdroszczę, bo dzieci nie mam i mieć nie zamierzam. Ale na to idą MOJE pieniądze. Na nierobów, r.chaczy, bachory z rodzin wielodzietnych, na patusów. A powinno iść na moje konto emerytalne. Koniec tematu.

Gość gość
Strzel sobie w łeb w takim razie. 500 plus nie zlikwiduja:)

Gość gość
Nie zlikwidują. Wyobraź sobie co by się wtedy działo. Żaden rząd się nie odważy.

Gość gość
Wg ciebie ci, którzy zarabiają 20000+ tez są kalekami życiowymi? Oni tez biorą 500+

Gość gość
W czasach gdy byliśmy mali nie bylo 500 plus a ulgi podatkowe itp. Pogadaj z rodzicami a dowiesz się ze miesięcznie mieli 500 plus na ciebie tyle że inaczej nazwane i wypłacane np przy zwrocie podatku. Ze twoje kolonie były dofinansowane w 90% przez zakład pracy ze do pensji były paczki bony itp na dziecko itp. Sumując wychodziło 500 plus...

Gość gość
Ta znajomi mają miesi cznie ponad 30 tys dochodu i 2 dzieci i biorą 500 plus co prawda nie mieli ciśnienia na. Pilne wypełnienie pampierow ale stwierdzili niby tylko 500 zł ale wezmą jak dają i wpłacając dodatkowo na konto dla dzieciaków oczywiście to takie drobne dla nich ale przez dłuższy czas odkladane da pewna kwote wg mnie nie sa kapelani życiowymi mając dom za 1.5 miliona i drugie tyle oszczędności.

Gość gość
kaleki życiowe naklepały bachorów i dostają 500+ od ludzi pracy żyjących skromnie za pracę, bo cholernych pisowców celem jest pieprzenie się i rozmnażani i okradanie ludzi pracy, mam nadzieję, że pisowce to odpokutują w wielkiej chorobie,

Gość gość
17:59 przynajmniej mam dziecko, a ty nie. I dzięki Bogu bo taka Jebnie....ta matkę mieć to pozal się. Rób na tą swoją emeryturę. Pewnie charujesz za marne grosze. Żal, żal.

Gość gość
co pieprzysz, mam dziecko i mnie nie dają 500+ bo nie jestem kaleką życiową tylko pracuję na swoje dziecko

Gość gość
Autorka jest bezpłodna:)

Gość gość
Autorko pisałam do pani z 17:59. Czytanie ze zrozumieniem się kłania. To miej dziecko i pracuj na nie ciężko. Przecież ci nie bronie. Czyli też jesteś kobyla rozpłodowa skoro dziecko posiadasz. Tak tu zostalysmy nazwane przez panią która nie ma dzieci.

Gość gość
w stanach nie dają 500+ i żeby nie matka krupy to allanek przymierałby głodem

Gość gość
Nie życzę sobie, żeby z mojej pensji zabierali i dawali na cudze dzieci. Jakim prawem mi zabierają pieniądze i dają czyimś bachorom? Moi rodzice nie mieli żadnego 500 plus.