Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie pomaga tobie

Polecane posty

Gość gość

Unikanie prawdy, wyzywanie i poniżanie kobiety, która mówi tobie prawdę ,że żadne chore układy jej nie odpowiadają nie pomoz3 ci.Nie pomoże ci wyzywanie i poniżanie przypisując jej nawet męskie nicki i pisząc pod nimi brednie ze swego dodwiadczenia. Spójrz na to z innej strony, masz szansę po raz pierwszy w życiu postąpić jak przyzwoity czlowiek, po raz pierwszy masz szansę być dumnym ze swego honorowego zachowania, wyjdź z jej życia i zabierz swoich ludzi, przestań być cichobraczem i naucz się czerpać tkliwośc, czulosc i miłość ze łzami z emocji w kontaktach seksualnych ze swoją bezpruderyjna narzeczona. Podejmij decyzję i bądź konsekwentny, nie wracaj do tej, która od lat chcesz sobie obrzydzenia z marnym skutkiem zakładając jej ośmieszajace profile i ośmieszajace ja pisząc chamskie teksty z wielu swoich profili i nicków. Bądź mężczyzna jakim chcesz być postrzegany: mądrym, porządnym, honorowym i męskim w najlepszym.znaczeniu tego słowa, nie patologicznymi, bamdyckim: OPUŚĆ MOJE ŻYCIE I ZABIERZ ZE SOBĄ SWOICH LUDZI I ZNAJOMYCH, ODDAJI MOJE ŻYCIE, NIE CHCE ZADOŚĆUCZYNIENIA, WYSTARCZY JAK ODDASZ MI.MOJE ŻYCIE.

Gość Lecz się ę ę
autorko :-D Dawno się tak nie uśmiałam z chorego czlowieka :-D

Gość gość
15.56 to twoja typowa reakcja na każde mocne słowa trafiajace w punkt opisując ciebie. Przemysł i zastosuj się do prośby w pierwszym poście.

Gość Lecz się ę ę
Nie mam narzeczonego haha ale za to mam kochającego męża ;-)

Gość gość
Który jest cichobraczem seksu z inna kobieta dającego mu tkliwośc której żononarzeczoną mu nie daje.Owa kobieta prosi go by ją xostawil a on nie chce i grozi, że będzie jeszcze nasylał na nią swoich ludzi.

Gość znam dobrego
psychiaterę ;-) autorko dać ci namiary ? ;-)

Gość gość
Zastosuj się do rad i nie będziesz potrzebował psychiatry.

Gość ale on ci pomoże
i uwolnisz się w końcu od urojeń na cafe ;-)