Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młodzi faceci nie akceptują lasek które nie obciągają i nie łykają

Polecane posty

Gość gość

sorry, ale jak chcecie miec fajnego chłopaka to musicie doić i łykać, to że rozłozycie nogi i bedziecie leżały jak kłoda nie wystarczy bo każda rozkłada , nic specjalnego, teraz obowiązkowy jest oral i anal

Gość gość
Mój facet już młody nie jest i też nie akceptowal takich lasek;)

Gość gość
Oral jest super dla obu stron, ale anal to już nie jest powszechne, nie każdy lubi.

Gość gość
Dlatego na zawsze beda sfrustrowanymi prawikami:D:D

Gość gość
Ciekawe co za śmiesznych typek wymyśla tego typu tematy. Musi to na Rusi. Sam sobie polykaj swoją pyszna spermę.. Każdy robi co lubi. Jesteś prymitywny.

Gość gość
seks oralny to dewiacja

Gość gość
ty jesteś aseksualnym dewiantem

Gość gość
seks oralny to dewiacja x twój chłop za to lubi seks ze zwłokami, leży taki trup jak ty , on się na ciebie kładzie i penetruje, masakra jakaś, nekrofil

Gość gość
18.33 Namawiam go na te, która mu język w o***t wsadza, mam nadzieje, ze mnie zostawi dla niej, tak całkowicie i bezpodwrotnie.

Gość gość
Nie chodzi tu o serwis, ale o wygląd Długie włosy, szczupła sylwetka, niski wzrost, biust duży lub średni, nosek malutki, taki, że prawie go nie widać, duże usta. I każdy facet Twój. Nie wyglądasz tak to jesteś mało interesująca dla facetów :D

Gość gość
Wysoki, wysportowany brunet o bujnej siwiejacej czuprynie, pięknie umiesniony, ale z odrobiną ciałka. Jak taki nie jesteś to nie odpowiadaj na moje posty.

Gość gość
No chyba się myślisz gościu. Liczy się całokształt. Widać że wiele facetów na kafe to fantasci i mitomani ktorzy niewiele maja do wspólnego z realnym kobietami. Każdy się prowadzi z ideałem.. Tsa haha. A ja jestem święty Mikołaj.

Gość gość
jeju serio? nie akceptuja? to ja lece kupic 10 kilo ogorkow i sie zaczynam uczyc!! dobrze ze mnie oswieciles!!

Gość gość
gość dziś Nie chodzi tu o serwis, ale o wygląd lapka.gif Długie włosy, szczupła sylwetka, niski wzrost, biust duży lub średni, nosek malutki, taki, że prawie go nie widać, duże usta. I każdy facet Twój. Nie wyglądasz tak to jesteś mało interesująca dla facetów smiech.gif xx dziwnym trafem wiele kaszalotow (jak nie wszystkie) sa w zwiazkach.

Gość gość
Z głąba mi, którzy je zdradzają z kłoda mi, które od głazów nie mogą się uwolnić.

Gość gość
Daj już spokój dewiancie,zboczony tumanie - chociaż przed świętami się opanuj durniu i nie zaśmiecaj kafeterii.

Gość gość
19:16 ale jakie to związki? :D:D

Gość gość
jak to jakie? normalne.... widze po znajomych blizszych i dalszych. kobity otyle, obciete na krotko, nieumalowane, nieforemne, nic specjalnego, dzieci maja, zyja razem. ale ja u nich w domach nie siedze wiec szczegolow nie znam. ale sa razem w malzenstwach wiec chyba odpowiadato obu stronom.

Gość gość
19.37 i twoją narzeczona jest taka, dlatego latasz za innymi?

Gość gość
Desperaci, brzydale, odrzuty - też chcą mieć dziewczynę. To się wiążą kaszalotami. Ale nikt w takich "związkach" nie jest szczęśliwy.