Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dostałam dziś wypowiedzenie

Polecane posty

Gość gość

w ostatni dzień przed świętami. Jestem załamana, strasznie mi przykro.

Gość gość
Nie martw się. Zobaczysz, że znajdziesz fajniejszą pracę z fajnymi ludżmi. A co się stalo, że dali ci wypowiedzenie?

Gość gość
Trochę kiepsko prezent na święta. Już nie mogli poczekać żeby nie robić ci przykrości

Gość gość
Jakby nie było zawsze będzie dobrze.

Gość gość
Też tak miałam kiedyś. 4 stycznia znalazłam nową pracę. Nie ma tego złego. Wesołych Świąt.

Gość gość
wiem, ze znajdę pracę, ale i tak strasznie mi przykro. Pracowałam w dużej firmie, są cięcia etatów, a zarabiałam naprawdę nieźle. Musieli dać mi dziś, bo po świętech mam urlop więc weszłabym im na styczeń. Na szczęście mam 3 miesięczną odprawę, bo oficjalnie likwidacja etatu. Cóż... i tak chce mi się wyć!

Gość gość
Widocznie nie spełniłaś oczekiwań i nie udowodniłaś swojej przydatności w firmie. Następnym razem pracuj intensywniej i nie stawiaj takich wymagań płacowych.

Gość gość
hehe akurat to nie o przydatność chodzi, jestem kierownikiem projektów, i tak się złożyło ze projekt prowadzony przeze mnie przestał być dotowany i właściciele musieliby finansować to sami, więc decyzja była jedna. Nie mam żalu do biznesu, tylko o to że stało się to dziś.

Gość gość
i na pewno właściciel/dyrektor/prezes/kierownik to wielcy katolicy, co niedziela są w kościele,

Gość gość
19:49- nie przesadzaj. Biznes to biznes. Co ma kosciol do tego ze jest redukcja etatow. Mnie też kiedyś zwolniono. Znalazlam nowa pracę za 3 tyg. Ale nie powiem. Miłe to nie jest.

Gość gość
A ja wczoraj się dowiedziałam, że moja mama ma raka ...

Gość gość
przykre ja kilka late temu dostałam naganę w pracy i zabraną mi świąteczną premie, to był dla mnie szok - kompletnie się tego nie spodziewałam tym bardziej że to nie ja zawiniłam ale facet, łatwiej było ukarać mnie niż faceta, święta spędziłam samotnie płacząc na lekach nasennych na Wigilię poszłam do schorowanej matki ale udawałam że wszystko jest w porządku :( potem pochorowałam się na depresję

Gość gość
tfu miało być na lekach uspokajających nie nasennych

Gość gość
AUTORKO WSpołczuje ale życzę ci lepszej pracy:)

Gość gość
Zwalnia się tych, którzy są niepotrzebni albo stwarzają problemy. To podstawowa zasada zdrowego, polskiego kapitalizmu. Nauczcie się wreszcie tego, bo socjalizm w PL już się dawno temu skończył. Żaden pracodawca nie będzie dokładał do pracownika.

Gość gość
ale wyciągać łapki po dotacje od podatników z funduszy europejskich taki polski janusz biznesu się nie wstydzi? a jak nie dostanie to pierdoła nie może sobie poradzić, dostaje ataku paniki i wręcza wypowiedzenia. rzeczywiście "zdrowy" kapitalizm...

Gość gość
Współczuje tej osobie która aż sie pochorowała. Mam nadzieje ze jakoś się z tego wygrzebałas. Przykre czytać coś takiego. Przecież każdy problem można jakoś rozwiązać, omówić jak człowiek z człowiekiem a nie zaraz nagana albo wręczenie wypowiedzenia

Gość gość
gość dziś Widocznie nie spełniłaś oczekiwań i nie udowodniłaś swojej przydatności w firmie. Następnym razem pracuj intensywniej i nie stawiaj takich wymagań płacowych. xxx zatem nie będziesz zdziwiony/a jak ciebie zwolnią ;)

Gość gość
do gość dziś - a to ma, że na to miejsce przyjmuje się swojego pracownika

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej