Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

czy to by艂o niegrzeczne?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

by艂am z "koleg膮" z kt贸rym wcze艣niej chodzili艣my to kina itp na wycieczce w g贸rach, siedzimy w jakiej艣 gospodzie, pijemy piwo, przysiada si臋 jaka艣 rodzina i gadka szmatka no i on m贸wi do tej rodziny, 偶e MY ZNAMY SI臉 DOPIERO DWA MIESI膭CE jako艣 niepotrzebnie moim zdaniem to im m贸wi艂, poczu艂am sie jakby nie my艣la艂 o mnie powa偶nie, jaby mia艂 dystans do mnie i druga sytuacja, zamawiamy pok贸j i kobieta co艣 m贸wi "czy dla m艂偶e艅stwa" a on m贸wi "nie zanosi si臋" o_O Po co on m irobi taka siar臋 przed t膮 kobiet膮? co j膮 obchodzi czy sie zanosi czy nie. A potem wieczorem oczywi艣cie pr贸bowa艂 sie do mnie przymila膰 i dobiera膰 si臋. co myslicie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
po prostu jeste艣 dla niego dziewczyn膮 do seksu nic wi臋cej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie jestem, bo seksu nie by艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czyli te偶 tak jak ja uwa偶acie, 偶e to by艂o chamskie? Czy jednak mo偶na uzna膰, 偶e to nieszkodliwe 偶arty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Spotyka艂yby艣cie si臋 z kim艣 takim?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A mo偶e jestem nadwra偶liwa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
facet nie bierze cie na powa偶nie, mo偶e seksu nie by艂o jeszcze ale tylko na tym mu zale偶y a potem cie zostawi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te偶 tak czuj臋, ale od tych s艂贸w min臋艂o ju偶 par臋 miesi臋cy i on mi teraz zarzuca, ze mi nie zale偶y, a jak ma zale偶e膰, jak od pocz膮tku traktowa艂 mnie jak jaka艣 znajom膮 i g艂upio o mnie gada艂 przed obcymi ludzmi....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jesli na pocz膮tku znajomo艣ci nie zastanawia si臋 nad s艂owami to raczej nie traktuje ci臋 powa偶nie. Wtedy zw艂aszcza wa偶y si臋 s艂owa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlatego dziwi mnie to jego oburzenie, 偶e jestem jaka艣 "zimna".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co ma powiedzie膰? Chyba wiadomo 偶e taki kto艣 zawsze winy szuka w kim艣 i nie widzi swojego zachowania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Odp: by艂o. A jak sie przystawi nast臋pnym razem, to mu sie za艣mieje w twarz i wrednie powiedz: nie zanosi sie,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przeciez 2 m-ce to jak nic. To Ty jakichs deklaracji oczekujesz? Bez sensu gadatliwy ale nic zlego nie powiedzial.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tekst "znam j膮 dopiero dwa miesi膮ce" m贸wi mi, ze sie nie jest w og贸le pewnym czy si臋 czuje cokolwiek do tej dziewczyny. Zauroczony facet tak nie m贸wi. Ja o艣widczyn nie oczekuj臋 po takim czasie, ale niekt贸rzy sa pewni 偶e kogos kochaj膮 po takim czasie, s膮 takie historie. I na pewno by nie dyskredytowali znajomo艣ci takim tekstem tymbardziej, 偶e nikt go nie pyta艂 ile si臋 znamy, czy jeste艣my par膮 itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no nie jest to mi艂e. U mnie po 3 miesi膮cach faceci si臋 ju偶 o艣wiadczali, tak rzekomo kochali

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no w艂a艣nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chcia艂abym kogo艣 kto mnie b臋dzie szanowa艂 i ceni艂 :(

Udost臋pnij ten post