Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

10 lat bez seksu

Polecane posty

Gość gość

o k***a jestem zj****y

Gość gość
nawet z kolegą nie barabarzyłeś?

Gość gość
Gratulejszyn

Gość gość
bo się szanuje nie uprawiam seksu w związku czy w małżeństwie tylko w celach reprodukcji

Gość gość
z powodu depresji i problemów psychicznych

Gość gość
To tak jak ja :-) ale zato wale koniucha na okrętke,męczy mnie juz to podrywanie i kombinowanie zeby zbajerować dupczonko,taniej i łatwiej spuscić sie w kibel i po ptokach:-P

Gość gość
Nie jesteś odosobniony w tym temacie ,ja też byłam tyle bez seksu,na chwilę poprawiło się i powtórka z rozrywki.

Gość gość
bo się szanuje nie uprawiam seksu w związku czy w małżeństwie tylko w celach reprodukcji x podszyw, nie w głowie mi szanowanie sie, gdybym mógl to bym się ****ał z kim się da, chodził do swingers klubów, erotycznych saun, ale po prostu nie mam juz motywacji, siły na cokolwiek, czuje sie jak stary zmęczony życiem człowiek, jestem podły, wredny, złośliwy, zupełnie jak emeryci, plują jadem , czepiaja się kazdego o byle co... jutro wykupuje kolejny lek, drogi za prawie 200 zł, ostatnia deska ratunku, jesli to mnie nie ruszy z miejsca, nie da kopa to kłade się do psychiatryka i niech robią ze mną co chcą

Gość gość
Się szanujesz a któregoś dnia zgwałcisz jakąś niewinną osobę bo hormony ci w*******la

Gość gość
gość dziś jutro wykupuje kolejny lek, drogi za prawie 200 zł, ostatnia deska ratunku, jesli to mnie nie ruszy z miejsca, nie da kopa to kłade się do psychiatryka i niech robią ze mną co chcą x Czemu taki drogi, nie jest refundowany? co to za lek? A z tym psychiatrykiem to lepiej się tam tak nie pchaj.

Gość gość
normalni ludzie nie uprawiają seksu

Gość gość
Jestem normalny?:-( tragedia wole byc jepnienty i dupczyć:-P

Gość gość
Wellbutrin XR, nierefundowany, musialem zamawiac przez neta, bylem w 4 aptekach i nigdzie nie mieli 300 mg

Gość gość
gość dziś Drogie to w cholerę :/ moze lepiej se za to trunków kupić i spić przynajmniej będzie wesoło