Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rebeka 01

Odchudzanie zmniejszająć porcje

Polecane posty

Gość Rebeka 01

Myślę,że najlepszym sposobem i najzdrowszym jeśc normalne posiłki ale niewielkie.Oczywiście domowe a nie jakieś fast foody.

Gość gość
Może tyle ile ja schudłam dzięki Slimunox to nie jakiś wielki sukces bo zrzuciłam 10 kg,Pewnie było by więcej gdybym stosowała się do zasad kuracji i regularnie ćwiczyła.Niestety zaniedbałam to ale uważam żę schudłam sporo

Dobrze jest zmniejszyć posiłki, tyle że warto pamiętać o witaminach, które musimy dostarczyć organizmowi,żeby po prostu dobrze się czuć :) Ja stosowałam koktajle proteinowe http://www.limvena.pl/ i mogłam spokojnie chudnąć :D

Warto uzupełniać substancje odżywcze, np za pomocą koktajli. Można samemu je robić z warzyw, albo kupić gotowe np firmy Limvena.

Gość gość
Nie wiem dlaczego tyle czasu zwlekałam z zakupem Simunox.W końcu efekty widziałam u mojej przyjaciółki.Ale w końcu się zdecydowałam i z tygodnia na tydzień podziwiam efekty.Na prawdę duża w tym zasługa Sliunox.Moim celem jest jeszcze 12 kg uda mi sie jestem tego pewna.

Gość PAatka18
Oj to w tym wypadku dobrze się sprawdzi colon c. Duża zawartość błonnika sprawi, że łaknienie się zmniejszy. Dzięki temu nie objadasz się w nadmiarze. Jesz tyle, ile naprawdę potrzebujesz.

Gość gość
Jak chcesz zmniejszyć wielkość posiłków polecam Ci fitt spray, ja dzięki niemu bez problemu dałam radę. A jak najdzie Cię ochota psikasz i po sprawie. Uwielbiam go ;)