Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzina mojego faceta to brudasy, jego ojciec prawie w ogóle się nie myje...

Polecane posty

Gość gość

nie wiem jak on się uchował wsrod tych brudasów, bo jest ich przeciwinstwem, nie jest metroseksualny , nie jest sperfumowanym wylansowanym lalusiem ale bardzo zadbany, czysty - buty jak nowe, telefon błyszczący, włosy łysa łapa ale zawsze umyte, a jego ojciec....chyba w ogole sie nie myje, ostatnio smierdzialy mu stopy i skarpety ''octem'' , obrzydliwy duszący smród, jego matka owłosione nogi, z ust smierdzi bo chyba do dentysty nie chodzi, jego mlodszy brat typ ''waldusia kiepskiego'' łysy młodzik w dresie z bazaru, browar, szlugi, siedzi przy komputerze i gra a reką sobie ''masuje''' fiute ... moge tak pisac****isac, nie mam ochoty isc do nich na swięta

Gość gość
Mojego bylego dalsza rodzina tez taka byla ;) Masakra. Ciotka owłosione nogi, braki w zębach, wujek tak samo. Chyba rzadko sie myli. A ja bylam tam w odwiedziny dlatego ,że chłopak mnie prosił może z 3, 4 razy i już więcej nie chciałam przyjechać. Dlaczego? Raz puściłam wodę żeby się umyć okolo może z 6, 7 minut, na co dostałam upomnienie, że leje jej za duzo, wiec nawet wykapać sie tam normalnie nie mozna bylo :O Rodzina wcale nie jest biedna, ale takie maja zwyczaje. Do tego jego wujka zamkneli w wiezieniu kiedys za jakies pobicie :D Także, niezle... Moj facet byl zawsze czysty, poza tym po studiach, wiedzial jak sie zachować, ale ta jego rodzina to porazka byla

Gość gość
Po ślubie same będziecie takie, taka kolej rzeczy :-)

Gość gość
Vo za zaklamane babsko.

Gość gość
Tez mam taka rodzine ale ja o siebie dbam

Gość gość
współczuję, potem taki wsiada do autobusu lub samochodu i zostawia smród taki, że nie można go niczym wytępić

Gość gość
Nogi śmierdzą ludziom bo noszą tanie sztuczne buty i sztuczne skarpetki. Wystarczyłoby sie umyć zaraz po ściągnięciu butów ale zapewne większość ludzi nie przywiązuje do tego wagi lub jest już wieczór i tak zaraz idą kapać sie przed snem. Z buzi śmierdzi nie tylko od zepsutych zębów ale tez gdy ma sie problemy zoladkowo-jelitowe. Golenie nóg nie jest oznaka czystości jest to wymysł kulturowy i z czystością nie ma nic wspólnego. Włosy na człowieku są do ochrony i są czymś naturalnym. W domu nawet czyści ludzie chodzą w dresach bo wygodnie. Poczekaj za 20 lat tez nie zawsze będziesz pięknie pachnieć i nie dlatego,ze przestaniesz sie myć tylko ze starości i różnych dolegliwości. Więcej wyrozumienia zwłaszcza dla rodziny Twojego chłopaka.