Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

sex z lekarzem

Polecane posty

Gość gość

czy zdarzylo wam sie przespac z lekarzem? bo mi ostatnio tak. Zaczelo sie od tego ze to on pierwszy napisal do mnie na fb poniewaz spodobalam mu sie z wygladu bo polecial na to ze mam ładne ciało. strasznie zaczelo mnie to jarac i zaczelam sie nakrecac i w koncu doszlo do spotkania i zdalam sobie sprawe ze on nie ma ochoty na nic wiecej tylko na przelotny sex ze mna , dodam ze on jest 12 lat starszy ode mnie i jak juz doszlo do tego spotkania to bardzo byl podniecony na moj widok. widzialam ze juz na pierwszym spotkaniu mial twardego..chcial juz wtedy mnie wziac ale nie dalam mu sie na pierwszej randce tylko bylo ostre macanko co jeszcze bardziej mnie pobudzilo.. na drugim spotkaniu dopiero bylo lizanie mojej myszki i sex nawet mi sie to podobalo bo to takie nowe doswiadczenie .. teraz on do mnie ciagle pisze ze chce sie ze mna spotykac ale nie wiem czy to ma sens jezeli on chce tylku sexu? czy takie cos ma szanse na powazny zwiazek? moze ten lekarz zacznie mnie traktowac jeszcze powaznie? wiem ze to inne swiaty bo on jest bogaty a ja biedna ale ja cos do niego poczulam i nie moge przestac myslec

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować