Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żadna dziewczyna mnie nie kocha!

Polecane posty

Gość gość
Poczucie humoru i inteligencja nie wystarczy żeby ktoś cie ze chciał :)

Gość gość
Kluczem do sukcesu jest fajny wygląd bez tego ani rusz żeby coś zdziałać z kobietami.

Gość gość
Możesz być nie wiadomo jak z******ty i tak cie nie ze chcą jak nie jestes atrakcyjny fizycznie.

Gość Dekapitacjaa
o Boże juz wszystko wiem:D a jak za przeproszeniem do diabła,chcesz kogos zainteresowac?wygadujac farmazony?przyciagasz tym co napisałam,jak masz osobowosc,charyzme,wtedy wyglad nie jest tak istotny,wez czytaj uwaznie,co pisalam wyzej? kobiety kochaja uszami,dlatego nam słodzicie,az dostajemy cukrzycy! Jak chcesz tej swojej przereklamowanej milosci rusz glowa,a jak zaliczyc to wystarczy postawic jakiejś lafiryndzie w klubie piwko,dwa i już Twoja.Ach....ja to jestem dosadna:D

Gość Dekapitacjaa
Ty głąbie! deklu jeden co ja pisałam?co powtarzam?czytaj uwaznie,że sama pare razy zakochałam sie w brzydalach,bo mieli super charakter.Twoj problem chyba polega na tym,ze w ogole nie słuchasz drugiej strony.Popraw to,bo marnie widze Twoja kariere jako Boga Seksu :D

Gość gość
Dekapitacjaa dziś Jakie farmazony? Jeśli masz osobowość, charyzme to żadnej kobiety nie zainteresujesz jeśli nie jesteś atrakcyjny fizycznie. Jeżeli chodzi zainteresowaniem kobiet to z tym nie mam problemu. Nie szukam kobiety do seksu tylko do miłości.

Gość otulona_snem
lala

Gość Dekapitacjaa
Powtarzam czytaj ze zrozumieniem.Co Ty mi tu pierdzielisz?Ile mam pisac,ze bylam zakochana w brzydkich? Spraw sobie okulary może albo przełącz zwoje mózgowe na wyższe obroty.Jak wybierasz pustaki,nie moja wina.

Gość gość
Dekapitacjaa dziś Sama czytaj uwaznie pisze że kobieta oleje faceta który nie jest atrakcyjny fizycznie a fajny z charakteru. To za mało dla kobiet.

Gość gość
Dekapitacjaa dziś To że ty byłaś nie znaczy że każda akceptuje brzydala.

Gość Dekapitacjaa
Zwyczajnie jestes głupi :D Jakoś ja kochałam swoich brzydali,i co fujaro? :D Ide spac,a Ty użalaj sie dalej nad soba,nikt nie lubi gdy ktos narzeka.

Gość gość
To gratuluje nie jesteś pusta jak inne skupiąc uwagę tylko na wyglad.

Gość gość
Każda czyli jaka? nie no,mierz siły na swoje zamiary,ok?Nie startuj do kogos skoro z gory sam wiesz,ze nie masz szans.

Gość Dekapitacjaa
Serio ide,tez sie patrze na wyglad.Wiem jednak,że to nie wszystko.Juz wole osobe brzydka,ale mądrą.Kiedys cała noc podrywał mnie bardzo przystojny facet,moj ideał urody.Moje oczy go wręcz pożerały,a kiedy otwierał usta i zabierał głos,marzyłam by stulił pysk.A że lubie mowic ludziom co o nich mysle,na koniec powiedziałam,że jest bardzo przystojny,ale tez i bardzo głupi dlatego nie mam zamiaru zawierac bliższej znajomosci.

Gość gość
Nie startowałem do piękności tylko do normalnych dziewczyn.