Gość Oolek23 Napisano Grudzień 23, 2017 Cześć, Jestem chłopakiem i mam duże piersi, czy powinienem nosić stanik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Annazimowapanna Napisano Grudzień 23, 2017 A jakie duże masz te piersi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oolek23 Napisano Grudzień 23, 2017 No w sumie to po wymierzeniu byłby rozmiar 85c. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Annazimowapanna Napisano Grudzień 23, 2017 No to już byś mógł nosić stanik. Masz większy biust niż nie jedna kobietka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krasnajha Napisano Grudzień 23, 2017 Masz wiekszy biust niż ja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Goscinoaw Napisano Grudzień 23, 2017 To jakaś choroba. ........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 23, 2017 Ginekomastię ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość69 Napisano Maj 1, 2018 Jestem chłopakiem i też mam piersi. Ale rozmiar 85a.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 2020 2 Napisano Wrzesień 30, 2020 Jestem facetem i mam piersi 85c żona ma piersi rozmiar 85b.Ja się tym nie przejmuje że mam piersi żonie też to nie przeszkadza że mam piersi. Chyba tylko zazdrosna że mam o rozmiar większe niz ona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łaknienie 53 Napisano Październik 2, 2020 Pan Krzysztof Kononowicz potrzebuje stanika, z tego co wygląda. Aby jego piersi pięknie sterczały. Jaki rozmiar proponujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cjasiu14@interia.pl 1 Napisano Grudzień 6, 2020 Też mam problem z piersiami. Mam 17 lat, 75 kg ważę od miesiąca nosze biustonosz 75D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Feniks613 1 Napisano Styczeń 19, 2022 Widzę że w tym temacie całkiem sporo facetów ma piersi. Ja też mam lekko większe, noszę biustonosz 90 E. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk.exe 0 Napisano Lipiec 6, 2022 Mam problem waże 70kg jestem szczupły i musze chdzić w staniku bo mam rozmiar 75g a na basen w stroju kąpielowym i nie jestem żadym pedałem transealystą ani nikim podobnym poprostu mama mi każe nosić staniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach