Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety dlaczego nie wybieracie raz a porządnie kandydata na męża

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego ? Później płacz i obwinianie całego świata jacy to mężczyźni są źli, rozwód i szukanie kolejnego jelenia czyli kandydata na męża. Tylko jaki facet będzie chciał kobietę która ma dzieci i stawia je zawsze na pierwszym miejscu.Na drugim miejscu tatuś dzieci. A dopiero niestety na 3 może 4 miejscu jeleń do utrzymywania rodziny. Jestem kawalerem ale niestety pomimo iż serce podpowiada inaczej niż rozum nie chce się pchać w związki z kobietami z dziećmi.

Gość gość
dlatego, żeby się potem peesdy, którym się wydaje, że są facetem jak autor tematu miał o co pytać i w rozpaczy trzepać konia z mamusią za ścianą :D :D :D

Gość gość
bo nie ma porządnych facetów na tym marnym świecie dlatego my kobiety wcale NIE wybieramy

Gość gość
Wcale NIE wybieramy NIKOGO.

Gość gość
Ja wybrałam od razu najlepszego. ;)

Gość gość
Bo zanim znajdą frajera to muszą poczuc w sobie bolca prymitywnego ekstrawertyka.

Gość gość
Jedyny porządny jakiego poznałam był po rozwodzie, ale potem i tak uciekł, bo po paru miesiącach nie było seksu. Trochę mi przeszkadzało, że po rozwodzie i że nie będę mogła z nim wziąć ślubu kościelnego. No ale porblem sam sie rozwiązał, uciekł. No i oprócz tego porządni to byli tylko o wiele młodsi ode mnie, nie byli zgorznikali jak starsi faceci, nie byli cyniczny i widac było, że są otwarci na miłość a nie na seks+ zobaczymy co dalej. Chyba sobie wezmę młodszego, bo starsi są strasznie cyniczni. Albo już sama nie wiem :(

Gość gość
10:32 A co to za różnica, jak i tak trzeba w małżeństwie czuć obspermione ohydne prącie zboczeńca udającego męża co ****ał g****o?

Gość gość
Ja akurat chciałam porzadnego i meskiego faceta ale niestety jak po 2 latach mowilam o slubie i rodzinie to nagle sie panowie wypisywali i biegli do jakiejs patologii. I wielkie zdziwienie ze kobieta chce rodzinę, a te lata zwiazku to chyba dla zabawy:/ za to teraz mam faceta- finansistę, z klasą i kasą a tym patalachom zal tylek sciska ze taki facet chce sie ozenic ze mna:) jeden ciagle do mnie pisze haha smiech mnie ogarnia ze teraz dopiero docenil mnie i nasz byly zwiazek xp

Gość gość
Bo kobiety potrzebuja hustawki emocji. Miesiac dobrze potem zdraba, bicie czy cos innego. Porzadny mezczyzna nie zdradzi, nie uderzy, nie zeszmaci itp. kobiety odbieraja to jako nudne czyli nieatrakcyjne. Taki Trynkiewicz ma nawet zone a wielu porzadnych i fajnych mezczyzn moze byc tylko kolega czy meska psiapsiolka.

Gość gość
Normalny facet jest meski,dba o rodzine,nie musi zdradzac ,czy bic.To nienormalni tak robia ,bija,zdradzaja nie szanuja kobiet zadnych.Tyle ze sa faceci wygadani i tacy niesmiali ,niezdecydowani,boja sie wszystkiego,boja sie zmian,maminsynki,tez czesto niezaradni.To jakiego. kobieta wybierze na meza? Fajtlape to gwoździa w sciane nawet nie umie wbic?Bo prz ciwienstwo fajtlapy to co od razu zdradzacz,cham i prostak,damski bokser?Ci srodkowi normalni,inyeligentni,zaradni,szanujacy zone ,rodzine,dbajacy,wiedzacy co chca od zycia itp.maja najwieksza szanse u kobiety.

Gość gość
Chyba nie tacy porzadni jak im sie wydaje :-)

Gość gość
Dlaczego ? Ja chciałam wybrać raz a porządnie,przez rok był idealny a potem bil . Więc odeszlam od niego i mam innego .

Gość gość
Jak to nie, ja wybrałam raz a porządnie :) chociaż nie ukrywam że podoba mi się ten tancerz Dario :)

Gość gość
9.26 A dlaczego kawaler , ktory sie szanuje ma brac sobie taka szmate i lozyc na obce przybledy ? Latalas z dupa to teraz ponos konsekwencje szmato .