Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

święta bez faceta

Polecane posty

Gość gość

to musi oznaczać dla kobiety całkowity jej upadek , porażkę i katastrofę, bo nie ma dla kogo siedzieć w garach , kupować prezentów , wyglądać ładnie i pójść do łóżka [cześć]

Gość gość
Chyba dla takiej która bez faceta wysrac się nie potrafi.

Gość gość
Tak jest, to porażka spędzać święta z facetem, dla którego nie jesteś jedyna wazna kobieta w jego życiu, który chce mieć kilka bo jest gnomę, który nie wie czego chce i uważa że należy mu się wszystko.

Gość gość
Ja wlasnie siedze na lotnisku w Pradze i czekam na lot do Dublina, zeby cale swieta sie bawic, z takimi samymi looserkami jak ja! Bezdzietnymi lambadziarami bez facetow :D i sie ciesze jak cholera, bo bedzie super :D

Gość gość
ja cale zycie bez faceta, zadnych swiat nie spedzilam jeszcze z jakimkolwiek facetem i katastrosy nie bylo ani nic mi nie upadlo. przy garach nienawidze siedziec i na szczescie nie musze, kupowanie prezentow to strata kasy, wole swoje pieniadze wydac na kosmetyki i ciuchy dla siebie

Gość gość
gość dziś Ale masz fajnie :)

Gość gość
11.45 kiedyś oczekiwano ode mnie tylko prezentów, teraz olewam to i nie planuje ani prezentów ani świat z tymi,;którzy łaskawie znajdują dla mnie czas na święta, jak znajdują, nie zadzwonia gdy jestem chora, zawsze tak było zresztą, teraz to.olewam i jest mi lżej, mniej oczekiwań mniej rozczarowań

Gość gość
Też nie żałuję jakiegoś chama i przegrywa anonizującego się, wolę sama spędzić święta, jest rodzina i jest cudownie.

Gość gość
11.49 c.d. było ciężko jak zrozumialam, że rodzina jest interesiwna, ale minęło już to.

Gość gość
Bardzo się cieszę, że spędzę je sama. Wreszcie! Pośpię sobie, odpocznę, poczytam zaległe lektury. A facet niechaj zajmie się sobą, swoim gotowaniem, sprzątaniem, bieganiem.. i czym tam jeszcze w te święta. Bez faceta, z powodzeniem spędza się święta, a przy okazji, jest gwarancja na spokój i nie robienie przez niego kwaśnych min i fochów. Jestem szczęśliwa i życzę wszystkim samotnym kobietom: wspaniałych świąt! Róbcie wszystko na co macie ochotę, i bądźcie piękne dla siebie bo jesteście warte wszystkiego, co najlepsze 🖐️

Gość gość
Póść sobie p****lka na święta, ja pójdę dziś do kościółka zobaczyć szopkę.

Gość Carycka
Jako Samotna I niechciana, z duzym przebiegiem:) Swiateczny dlugi weekend spedze w hotelu w Niemczech, jutro uroczysta kolacja w restauracji a potem drinki w hotelowym barze z podobnymi do mnie. Pozdrawiam kochane Samotnice I Samotnikow

Gość gość
a na ch uj nam facet w swieta ???

Gość gość
30 lat na karku i też NIGDY nie spędziłam świąt z facetem. Z drugiej strony po co komu święta. Dla dzieci wiadomo powinno je się robić, ale jak samemu to na chusteczkę. Ludzie do kościoła na co dzień nie łażą ale święta to pierwsi robią. Obłuda i zakłamanie. Wolę przesiedzieć je w domu (zjeść karpika , sałateczkę, obejrzeć ciekawy film na cda bądź poczytać w spokoju książkę) niż siedzieć przy jednym wspólnym stole z fałszywą rodzinką i się sztucznie uśmiechać na zawołanie. Cieszę się nawet, że będę sama, bo nie muszę stać przy garach, sprzątać chaty na błysk, stać w tych kilometrowych kolejkach w sklepach i kupować bezsensownych prezentów. Święta święta i po świętach. 3 dni i po sprawie haha :D A tyle hałasu.

Gość gość
Ojojojoj... Każdy lubi co innego. Mam rodzinę, męża, dzieci, dom, przyjaciół i jakoś nikomu nigdy nie usługiwałam w święta. Uwielbiam ludzi, bez nich nie mogę żyć. Święta to dla nas czas kiedy możemy się spotkać, potańczyć, poimprezować... książkę to sobie mogę poczytać przed snem w tygodniu...

Gość gość
12:15 - to nie są święta do imprezowania i potańczenia. od tego masz sylwestra :P a ja zgadzam się! bez faceta święta są pogodniejsze. pozdrawiam świątecznie! :)

Gość gość
faceci to ******** ch uje p*********e ******* chamy, zadnych swiat z nimi nigdy ! *******ich !

Gość gość
faceci to je/bane chamy, pier/dolone ch/uje, nigdy z nimi zadnych swiat ! je/bac ich !

Gość gość
12:15 - to nie są święta do imprezowania i potańczenia. od tego masz sylwestra :P a ja zgadzam się! bez faceta święta są pogodniejsze. pozdrawiam świątecznie! :)

Gość gość
nie ma dla kogo kupowac prezenty ? Buahahahahahaah !! :D niby dla was mielibysmy kupowac? chyba cie poj/ebalo :O wam chu/je nic sie nie nalezy🖐️ wolimy sobie kupic prezenty a nie wam je/bani faceci

Gość gość
Oni kupują narzeczonym ale chcą mieć ma na boku jeszcze druga ukochaną, która jak powiedział taki jeden, w prezenzcie przernie ja, dlatego NIGDY nie bedzie szvzesliwy a frustracja jego będzie się pogłębiać.Należy mu sie.

Gość gość
sram nienawiścią

Gość gość
Ty wszerdzie gdzie sie da to robisz od lat dlatego właśnie, która nie chce być twoją jedna z wielu, Jakubie.

Gość gość
Straszne! Nie trzeba stać w garach, a potem sprzątać pół dnia. Malować się, zastanawiać się czy ubiór spodoba się misiaczkowi. No i najwieksza tragedia to fakt, że możemy jesc bez obaw, że ktos wymieni nas na szczuplejszy model. A.. i to spanie ile sie chce. Hmm, faktycznie takie święta to straszne święta!

Gość gość
Chu j wam w kakao pędzle j****e na te żałosne święta.

Gość gość
Na huj komu facet w Swieta ?

Gość gość
Od kilkunastu lat mam faceta z którym się obieramy w święta, zapraszamy rodzinę albo przyjaciół, na drugi rok jedziemy do nich, ubieram się jak mi się podoba, śpiewamy kolędy, fajnie spędzamy czas, nasze dzieci też... Jakich wy macie facetów? Aż strach pomyśleć...

Gość gość
obieracie się w święta?

Gość gość
17:34 kolejny debil który tylko tyle wynosi z wypowiedzi!

Gość gość
Nawet tego nie wyniosłam debilko :D