Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

molestowanie na saunie

Polecane posty

Gość gość

Dwa lata temu poznałam faceta. Nie utrzymywalam z nim kontaktu chociaż on często dzwonił ot niewinny smsowy flitr. Spotkałam go na basenie. Rozmawialiśmy zaproponowal żebyśmy poszli na saunę. Pierwszego dnia bardzo miło kulturalnie bez żadnych aluzji później kolacja odwiezienie do domu. Sex wisiaj w powietrzu ale ja stałam mocno na ziemi. Kolejny dzień mój men czarujący znowu sauna mokra więc nadzy. Kupił sól do masażu bo mówiłam że mnie bolą plecy więc stwierdził że mi je wymasuje. Masaż żadnych aluzji podtekstu chociaż wiem że chciał ja trzymalam dystans. Po masażu zaczęliśmy rozmawiać i nie wiem co się stało bo lezalam na plecach z zamknietymi oczami zrelaksowana wyszedł się przekapac w zimnej bali ja zostałam zrobiło się dziwnie ktoś wszedł po wodę i za chwilę mój luby zaproponował mi masaż. Tylko że ten masaż byl inny dość natarczywy schodzacy coraz niżej a szczytem wszystkiego byl palec włożony między nogi. W międzyczasie czasie moj znajomy jeszcze rozmawial ze mną tylko ze głos dobiegal jakby z boku a masowal mnie z tyłu. Mimo to zaćmienia umysłu dostałam. W pewnym momencie zorientowałam się że masuje mnie obcy chlop a facet z którym przyszłam to widział nic nie powiedział i grzecznie czekal na mnie na korytarzu. Jak wypadlam z sauny o mało nie dostał w mordę a tłumaczył się tym że poszedł do bali a jak wrocil to mnie obcy facet masowal uznał że się na to zgodzilam więc nie chcąc nam przeszkadzać wyszedł na korytarz i czekał aż skończymy. A ja w ciemnej saunie leżąc na brzuchu z zamknietymi oczami pomylilam facetów bo w życiu nie dałabym się dotknąć gola jakiemuś przypadkowemu facetowi nawet pleców. To było molestowanie. Pan z którym byłam zarzeka się że nie wystawił mnie tym zboczencom i nic z tym nie ma wspólnego ale ja straciłam zaufanie. Doszło do wymiany zdań i on uznał że jestem wariatka i nie chce mieć ze mną do czynienia. Co o tym myślicie ??? Czy był winny czy nie???

Gość gość
szczerze wspolczuje. na pozcatku pomyslalem, ze nie, ale jak napisalas ze to mogla byc ustawka to faktycznie.

Gość gość
Prowo debilki 0/10

Gość gość
Tylko ja nie wiem czy to była ustawka on twierdzi że nie. A co do provo debilki to nie życzę nikomu takiej sytuacji i przestrzegwm dziewczyny przed samotnym saunowaniem

Gość gość
Ktoś powie idź na policję a co powiem że pomylilam kochanka ze zboczencem bo było ciemno i lezalam na brzuchu a do tego sama się nadstawiała i było całkiem miło tylko to nie był ten facet. Co do ustawki az tak by się dla kolegów starał zabrał dzień wcześniej na obiad sam miał ochotę i kolegom oddał sama nie wiem co myśleć

Gość gość
Moim zdaniem nie powinnaś mieć do swojego znajomego pretensji!! Sam bym tak pomyślał jak On Najzwyczajniej poczuł bym się w pewnym sensie urażony. Wyszedłem na chwile a po powrocie dajesz masować { obmacywać innemu} Postaw się na jego miejscu?? Jak byś się poczuła widząc coś takiego. Tak się składa że też regularnie uczęszczam do sauny i mam też a raczej miałem podobną sytuację z koleżanką. Między nami nigdy nic nie było poza tym że dość często chodziliśmy wspólnie do sauny. Też rozprowadzałem i wcierałem jej piling na plecach pod czas takiego seansu z pilingiem. Zazwyczaj był to piling w grupie gdzie wszyscy nacierali się solą pilingową. Lecz czasem mieliśmy własną sól z pilingiem i wcieraliśmy ją w samotności w saunie parowej bądź suchej. Dzisiaj uczęszczam sam do sauny gdyż Ona wyjechała za pracą do Angli

Gość gość
Tylko nie rozumiem dla kolegów by się tak starał wcześniej kolacja rozbieral wzrokiem az mnie to bawilo pelna kultura itd. sam chciał a kolegom oddał ?

Gość gość
Moim zdaniem nie powinnaś mieć do swojego znajomego pretensji!! Sam bym tak pomyślał jak On Najzwyczajniej poczuł bym się w pewnym sensie urażony. Wyszedłem na chwile a po powrocie dajesz masować { obmacywać innemu} Postaw się na jego miejscu?? Jak byś się poczuła widząc coś takiego. Tak się składa że też regularnie uczęszczam do sauny i mam też a raczej miałem podobną sytuację z koleżanką. Między nami nigdy nic nie było poza tym że dość często chodziliśmy wspólnie do sauny. Też rozprowadzałem i wcierałem jej piling na plecach pod czas takiego seansu z pilingiem. Zazwyczaj był to piling w grupie gdzie wszyscy nacierali się solą pilingową. Lecz czasem mieliśmy własną sól z pilingiem i wcieraliśmy ją w samotności w saunie parowej bądź suchej. Dzisiaj uczęszczam sam do sauny gdyż Ona wyjechała za pracą do Angli

Gość gość
Do gościa z 12:55 tylko że ja nie pozwoliłam innemu masować a w zasadzie siebie molestowac bo sieganie między nogi tak można nazwać tylko się pomyliłam a ktoś świadomie mój błąd wykorzystał

Gość gość
Do gościa z 12:55 tylko że ja nie pozwoliłam innemu masować a w zasadzie siebie molestowac bo sieganie między nogi tak można nazwać tylko się pomyliłam a ktoś świadomie mój błąd wykorzystał

Gość gość
Wiem ale miałaś pretensje do przyjaciela że nie zareagował. On widząc to zajście odebrał inaczej niż ty!!! Ani tu jego winy nie ma Ani też twojej. Po prostu zbieg okoliczności nieprzyjemnych dla ciebie. A za razem dla niego!! A tak pro po do skąd jesteś?? Ja z Śląska Górnego!!

Gość gość
Wiem mój przyjaciel odebrał że ja zgodzilam się na to bo mi to powiedział. A teraz mi uswiadamiasz że jemu przykro było że z nim przyszłam a innym pozwalam na więcej niż jemu dlatego pewnie wyszedł. Teraz jak go posadzilam o ustawke że wystawił mnie kumplom bo sam brzydzil się dotknąć to się wkurzyl i po znajomości. No nic nie będę o nią zabiegać bo po co się tłumaczyć trudno. Co myśli jego sprawa tylko że ja nie dość że ofiara molestowania to jeszcze wyszłam na wariatke tak mnie nazwał. Na gorny Śląsk mam daleko a co proponujesz wspólne saunowaniem bo ja właśnie zakonczylam karierę pomimo że bardzo miło było szkoda tylko że samotna kobieta nie może sama bez problemu iść na saunę

Gość gość
A pretensje miałam bo nauczona jestem że facet broni swojej zdobyczy bo jest jego a nie oddaje innym a on spokojnie ze mną rozmawial a ten drugi mnie molestowal

Gość gość
A tak w ogóle to spotkaliscie się z problemem molestowania na saunie?

Gość gość
Polaki cebulaki chodzą do sauny zobaczyć choćby kawałek pipy i zmarszczyć fajfusa, bo nie mają szans na kobietę we własnym łóżku.