Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAMYSŁÓW Wojew Opolsk

Wiecie że Humanoidalne Roboty Weegree powstają na PO?

Polecane posty

Gość NAMYSŁÓW Wojew Opolsk

humanoidalne roboty weegree powstają na po czyli na politechnice opolskiej? słyszeliście o takich robotach?

Gość gość
ze co kvrwa? wez leki psycholu :O

Gość Namysłów wojew opolsk
Wpiszcie sobie w Google Roboty Weegree Opole :) i dajcie link:)

11:54 nie wierzysz to wpisz sobie w Google Weegree One Opole i poczytaj sobie tak samo jak mi nie wierzyłeś że Klubowe Mistrzostwa Świata w siatkówce odbyły się w Opolu wpisz sobie w Google weegree Opole lub Weegree One Opole (co myślisz że Opole to zapyziała dziura i zadoopie tak?)to się mylisz dowód że piszę prawdę wpisz sobie w Google Weegree Opole

Gość gość
weegree to ty masz zamiast mozgu :O

11:58 czemu mi nie wierzysz że roboty Weegree zostały przez Opolskich naukowców na PO skonstruowane? Czemu mi nie wierzysz? Co tak trudno sobie wpisać w Google Weegree Opole i sprawdzić czy piszę prawdę? Tak trudno? Jutro na szczęście będę już mieć laptopa matka mi go odda i będę mógł dać linki wtedy będziesz mieć dowód czarno na białym że piszę prawdę co tak trudno wpisać sobie w Google weegree Opole? Tak trudno?

I co zatkało cię? :D

Gość gość
kałbuc w**********llaj!!!

Wpiszcie sobie w Google Weegree One Opole jak nie wierzycie że piszę prawdę

12:27 co zatkało cię że w takim "Zadoopiastym" twoim zdaniem Opolu powstają Roboty Weegree? Zatkało cię? Nie wierzysz to wpisz sobie w Google weegree one Opole głupku i co dalej twierdzisz że Opole to zadoopie i dziura?

Gość gość
w twoim paranoidalnym umyśle powstają jak wszystkie inne twoje wymysły. na czele z tym że opole to ciekawe miasto a nie zapadła, prowincjonalna mieścina powiatowa

12:31 Opole to prowincjonalna mieścina powiatowa tak skoro powiatowa to czemu jest stolicą województwa? I czemu jest miastem wojewódzkim? OPOLE TO NIE MIEŚCINA TYLKO MIASTO I NIE POWIATOWE TYLKO WOJEWÓDZKIE TO PO DRUGIE PO TRZECIE W OPOLU ODBYŁY SIĘ PIERWSZE W POLSCE KLUBOWE MISTRZOSTWA ŚWIATA W SIATKÓWCE WPISZ SOBIE W GOOGLE KLUBOWE MISTRZOSTWA ŚWIATA Opole i poczytaj jak nie wierzysz i Wpisz sobie w Google weegree one Opole jak mi nie wierzysz i co dalej twierdzisz że sobie coś uroiłem przecież to wszystko jest w necie wystarczy wpisać i co? Zatkało cię?

Wpisz sobie w Google Klubowe Mistrzostwa Świata Opole Oraz weegree one Opole i co dalej twierdzisz że sobie coś uroiłem?przecież to wszystko jest w necie