Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka szansa ze 24 latka zwiaze sie z 35 latkiem?

Polecane posty

Gość gość

jaka szansa ze 24 latka zwiaze sie z 35 latkiem?

Gość gość
ZADNA, chyba że jakaś upośledzona, niedorozwinięta, opóźniona w rozwoju :)

Gość gość
nie ma szans , 24 lata to jeszcze dzieciak taki dojrzaly mezczyzna nie bedzie bral na powaznie takiej smarkuli

Gość gość
szukaj takiej upośledzonej może w wieku 24 lat tylko pamietaj, ze bedziesz sie nia musial opiekowac

Gość gość
ja jak mialam 24 lata to zakochalam sie na zaboj w 57 latku.na milosc nie ma rady.nie ma znaczenia wiek,status spoleczny ani wyglad

Gość gość
gość dziś X nie kumasz goscia.. jemu nie chodzi o konkretną dziewczynę, w ktorej jest zakochany, tylko o to, czy ma jakies szanse na róóchanie z kobietami wiek 24 lata, bo to jakis dziad wymagający, zamiast poszukac sobie równolatki tak troche po 30tce, to wybrzydza. Wkóórwiaja mnie tacy ludzie

Gość gość
ja mam 22 i ostatnio uprawialam sex z 40 latkiem ktory byl mega przystojny i zadbany, niczego nie zaluje

Gość gość
gość dziś ja mam 22 i ostatnio uprawialam sex z 40 latkiem ktory byl mega przystojny i zadbany, niczego nie zaluje x a pisal to 35letni prawik :)

Gość gość
wyczerpująca odpowiedz: jeśli ten 35 latek ogólnie ma powodzenie, podoba się kobietom itd to szanse oczywiście są, a jeśli to typ gościa którego nigdy nikt nie chciał to szans praktycznie nie ma:P

Gość gość
gość dziś x HAHA Jakby mial powodzenie to by nie pisal na kafe, tylko rwał kobity jak czeresnie :D

Gość gość
Ze staruchem chcesz się związać daj spokój

Gość gość
gość dziś szczerze mówiąc domyślam się:)

Gość gość
dziadu, ty nie myśl o niebieskich migdałach jego mac, o jakichs 24 letnich panienkach, tylko rwij te po 30tce, a jak nie to wynocha:classic_cool:

Gość gość
Kal dziewczyna chce się ru/chać to zrobi to niezależnie od wieku partnera. Kobiety 60-cio letnie chętnie ru/cha/ją się z 30-st letnimi chłopakami i v.v.

Gość Teppic   No1
Część populacji kafe ma jakieś bzdurne poglądy i nie dość, że traktuje je jako jedyne słuszne, to jeszcze wydaje jej się, że ma władzę narzucania ich myślącym. :D Szansa jest taka, jaką dają ci WSZYSTKIE twoje przymioty, autorze, nie tylko wiek. Uzależnianie powodzenia tylko od wieku to podejście na równi z tymi, co wierzą, że kodeks moralny występuje tylko w biblii. Pół roku temu skończyłem bzykać 19-latkę, która była moją kochanką przez 1,5 roku. Mam 32 lata. Da się. ps. Ona teraz jest z facetem 35-letnim ;)

Gość jedynie taka szansa
jest szansa ze szympans wyru)cha szympansa

Gość gość
Ma duże, jeśli jest ogarnięty życiowo. Dobra praca i kasa, własne lokum oraz zadbanie fizyczne. Wtedy może przebierać w młodych kobietach.