Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem 30 plus a faceci zaczeli sie mna interesowac

Polecane posty

Gość gość

zamiast wczesniej jak mialam 20 lat i co najgorsza ze mlodsi ode mnie :O

Gość gość
a o ile mlodsi ? moim zdaniem powinnas sie cieszyc ze masz powodzenie, jestes jeszcze mloda , na milosc nigdy nie jest za pozno

Gość gość
Mam to samo, a co niepokojące taki jeden młodszy jest naprawdę fajny i wartościowy i teraz nie wiem co robić. Jest aż 11 lat młodszy. O Bożeee

Gość gość
To ja Ci powiem, co robić, bierz ;)

Gość gość
Dopiero po 30 stce zniknęły ci plecy z przodu i pojawiły sie mandarynki . Późno dojrzewasz.

Gość gość
gość dziś - wrecz przeciwnie, w wieku 20 lat mialam nawet nie mandarynki a sliwki a teraz to juz to co bylo to obwislo, zmarszczki sie pojawily, wlosy wyplowialy, wiec czemu teraz mnie podrywaja chlopcy ? i dlaczego teraz a nie 15 lat temu czy 10 lat temu? i dlaczego +/_ 25 letni a nie np 30 czy 35 letni mezczyzni?

Gość gość
gość dziś To ja Ci powiem, co robić, bierz oczko.gif x brac? 25 lat w chlopaka to infantylizm :O

Gość gość
Młodszy jest lepszy od starszego bierz go

Gość gość
w czym lepszy? nie zna dobrych manier, co 2 slowo to wulgaryzm z jego ust, nie szanuje kobiet, zachowuje sie jak szczyl, nie zna zycia, nie zna kobiet, wiec w czym lepszy ?

Gość gość
Dobrze napisz do mnie ja jestem od ciebie starszy . Młodzi ci sie nie podobają i starsi teź . Niestety 30 + to faceci bez ikry takie pokolenie . Myślałem źe masz mandarynki a ty masz suszone śliwki . To pokaź te śliwki chcesz adres mailowy .

Gość gość
Szanują kobiety, nie przeklinają, mają klase w sobie bierz się za młodego

Gość gość
Albo zmadrzalas albo jesteś zdesperowana. :):) a co za tym idzie (w obydwu przypadkach) jest coraz bardziej dostępna. I jeszcze jedna rzecz. Wiele kobiet chwali się że lecą na nich 20 latkowie. Drogie Panie, każdy z mężczyzn był w tym wieku i wie jak to wygląda. Aby miała otwór. Naprawdę wiek nie grał roli. Z perspektywy lat miło to się wspomina, i mam nadzieję że niektóre starsze panie z którymi uprawialem sex i wyznawalem milosc nie brały tego na poważnie. Bo jeśli tak, to moje zdanie na ich temat gwałtownie spadnie.

Gość gość
To nieprawda, ze młodzi mężczyźni po 20 są niedojrzali i nie maja klasy. Większość jest bardziej dojrzała emocjonalnie, rodzinna, szanuje kobiety. Nie wiem skąd pomysł, ze jest inaczej! To raczej 30 i 40 latkowie tak byli wychowani ze uważają się za pępki świata.

Gość gość
Poznałam w tym roku 35 latka, który jest wiecznym imprezowiczem i 22 latka, który chce być w stałym związku, to jest wręcz jego zyciowe marzenie.

Gość gość
Niestety zgadzam się, że 20 latkowie czesto bardziej szanują kobiety