Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anonim1208

Jak zapomnieć?

Polecane posty

Witam. Mam 20 lat. Na początku chciałbym zaznaczyć, że jestem typem introwertyka. Więc tak: przez okres gimnazjum były w mojej szkole 3 dziewczyny, które wyraźnie okazywały swoje zainteresowanie mną (spojrzenia itd.) Niestety z powodu mojej p**dowatości nie zrobiłem nic w tym kierunku, tzn. nie zagadałem, jedyne co robiłem to odwzajemniałem wzrok. Teraz z tego powodu nie mogę przestać o nich myśleć, i obwiniać siebie za to, że nie wykorzystałem wtedy okazji. Jak zapewne można się domyśleć, nie miałem do tej pory żadnej dziewczyny. Moje pytanie jest następujące: co zrobić, by przestać o nich myśleć, zanim mnie szlag trafi? Pozdrawiam

Gość gość
Zdechnij p**do. Nie no a tak na serio to chuj ci w kakao pędzlu.

Gość gość
W choooyv nie?

Gość gość
Zainteresuj się jakaś inną dziewczyną. Zawsze dobrym lekarstwem jest nowe zauroczenie. Otwórz się trochę. Zagadaj do jakieś. Powiedz jej komplement. Dziewczyny mimo wszystko cieszą się jak ktoś powie jej coś miłego i nawet potrafią się odwdzięczyć, a wtedy będziesz mógł rozwinąć rozmowę. Wystraczy się otworzyć na ludzi! ;) Powodzenia i wesołych świąt ;*

Gość gość
Za każdym razem gdy o którejś pomyślisz zwal sobie szybko, my tak robimy, gdy kochamy nieszczęśliwie albo innego a nie tego z którym jesteśmy to gdy pomyślimy o nim zawsze się masturbujemy, wszystkie ci to potwierdzą że to najlepszy sposób :-)