Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyźni kłamią

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego mężczyźni kłamią?Nawet złapani na kłamstwie dalej kręcą i motają się ,obwiniają drugą stronę i zrzucają winę na własne kłamstwa na inne osoby,sami czują się nie winni i nadal klamią.Dlaczego ?

Gość gość
Kobiety też kłamią

Gość Teppic   No1
Wszyscy, nie tylko mężczyźni, kłamią dlatego, że chcą uniknąć zmniejszenia swojego poczucia ważności. Kiedy jesteś w porządku, nie musisz kłamać. Jeśli kłamiesz, oznacza to, że nie chcesz, żeby ktoś ocenił cię na podstawie czegoś, co uważasz za wstydliwe, bo zepsuje to podprogowo również twoje własne zdanie na swój temat. W skrócie - problemy z ego.

Gość gość
Twoja narzeczona w takim razie ma ogrooomne problemy z ego:P

Gość Teppic   No1
Każdy ma, choć ona akurat nieduże. A przynajmniej o wiele więcej w kwestii problemów z ego zobaczyłem w naturze twojej odpowiedzi, niż w jej życiu :D

Gość gość
Kompleksy są skutkiem niezaspokojonego ego, zakompleksiony babochłop dlatego kłamie bez przerwy by uchodzić za lepszą niż jest:P:):):):)

Gość Hrabia Heniek Zwalicki
bo tak

Gość gość
Większość mężczyzn i kobiet kłamie a dlaczego ? Bo się boją prawdy!

Gość gość
Bo są tchórzami !

Gość gość
Mój już byly facet świetnie kłamał przez prawie 4 lata.Miał żonę i dziecko! Nie mieszkali razem wiec bylo mu łatwiej,mieszkala 200 km od nas.Ludzie chyba wiedzieli skoro tu bywala,nigdy nic do mnie nikt o tym nie powiedział.Jak sie dowiedzialam? Ona do mnie przyjechala z siostrą i szwagierką,zrobiły awanture i dostalam wp*****l !!!!

Gość gość
Ale jak mamusia przekazuje nie swoje pieniądze jako swoje, czyli kradnie, to kraść się nie boi, tylko potem przyznać się boi?

Gość gość
Mój już byly facet świetnie kłamał przez prawie 4 lata.Miał żonę i dziecko! Nie mieszkali razem wiec bylo mu łatwiej,mieszkala 200 km od nas.Ludzie chyba wiedzieli skoro tu bywala,nigdy nic do mnie nikt o tym nie powiedział.Jak sie dowiedzialam? Ona do mnie przyjechala z siostrą i szwagierką,zrobiły awanture i dostalam wp*****l !!!!

Gość gość
O qrwa! A co ty winna? Niech spusci wp*****l dla swojego misia co k****a w spodniach nie umial utrzymać,pozatym trzebabylo na policje iść i zrobic porzadek z wariatkami.