Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karolina Wrozbella rządzi światem

Polecane posty

Gość gość

To od niej zależy kiedy będzie koniec świata

Gość Wrozbella
Teraz to przeginasz. Co tym razem wziąłeś? Co paliles?

Gość gość
skrószone góówno węża wciągalem wiesz jaka faaza?:classic_cool:

Gość gość
Dlaczego mam spadać księżniczko?

Gość gość
Dobrze wiedzieć czego nie lubisz

Gość gość
ogólnie z ym rządzeniem to jest delikatne nieporozumienie. tam sie wyodrebniły jakieś jednostki władzy terytorialnej w dowolnej formie twierdzace, że rządzą w okreslonych granicach. nie zmienia to faktu, ze gdyby weszli na dowolne podwórko z psem spuszczonym z łańcucha to ten pies juz tej władzy nie uznaje i w najlepszym przypoadku władza kończy z z krwawiacą dooopą

Gość gość
to samo z róznymi trybunami dla władz i podwyzszeniami tudzież tronami. np w trakcie burzy nie organizuje sie imprez uswiadamiających kto tu rządzi bo odbywaja sie one na otwartych przestrzeniach i gdyby strzelił piorun to najpewniej piertolnałby we władce. takze z tym rządzeniem to tak z przymrużeniem oka bym traktował;)

Gość gość
rzekłbym raczej, że dany osobnik jest z róznych przyczyn dominujacym w danej populacji najczęściej dzieki wsparciu innych osobników ewentualnie z powodu przypisywanych mu nadprzyrodzonych cech czy też po prostu dla świetego spokoju mu ludze daja rządzić żeby przestał sie kręcic pod nogami i dezorganizowac każdemu robote swoimi wiecznymi pretensjami do tronu

Gość gość
ogólnie animalistyczne instynktowne dążenia do podporządkowania sobie współplemieńców to spory atawizm i obecnie ta metoda nie przynosi żadnych korzyści grupie rządzonej. trzeba wymyslić cos innego bo juz chyba nawet bezpańskie psy sie z nas śmieja po ulicach. banda zdegenerowanych zboków i nieuleczalnych przypadków psychiatrycznych plus wyspecjalizowane jednostki szkolone od małego do lania wody i mamienia tłuu. tu nie o to chodzi. tu chodzi o to żeby kierować sprawnie wszystkimi tak aby hako całośc byli skuteczni a nie tak żeby każdemu dało sie wsadzić c***ja w dooope dla przyjemności władców

Gość gość
może to i przyjemne dla władców ale jak sie nagle okarze, że nie jestesmy jedynym inteligentnym gatunkiem we wszechświecie to im wsadzanie c***jów w dooope w niczym nie pomoze a całą ludzkośc skaże na porazke. trzeba tych kretynów kopnąć w doope i niech sie wala w anusy we własnym towarzystwie

Gość gość
tysiąclecia nieudacznej władzy dały w w efekcie ludzkosc głupia słabą tchórzliwą podatną na sugestie bo takimi łatwiej rządzić. a jest tak r że rządzi sie dla przyjemności. to jedyny powód dla którego ktoś dąży do władzy. to jest jedyna ambicja takich ludzi plus materialne korzyści. to spowodowało że obecnie mamy taki stan jaki mamy. mam w szczerej pogardzie decydentów. dla mnie to są jednostki bez wyobraxni i przyszłośc

Gość gość
jeżeli sie ich nie pozbędziemy to ugrzęźniemy w sterowalnej stagnacji z róznymi idiotyzmami w roli mądrości ludowych. bedziemy sie tu babrac w tym bagnie dopóki tym na górze całkiem nie otpiertol z powodu oderwania od rzecdzywistości i braku wyzwań oraz przeciwników i pogrążą cały ten swiat w jakims piertolonym szaleństwie

Gość gość
smiem twierdzić ze jeżeli elity władzy wykazuja jakas ciagłość od początku cywilizacji to ich głównym osiagnieciem jest to że spiertoliły wszystko co można byo spiertolic dysponując takim potencjhałem jak swiat i człowiek

Gość gość
oczywiscie nie mówie tu o politykach monotykach i innych obciagaczach

Gość gość
weźmy takie wybory demokratyczne. nawet z teorii wynika, że wygrywaja je osobniki które obiecaja ludziom jak najwiecej jak najmniejszym kosztem. przypadkiem skrajnie idealnym jest sytuacja w której rządzący robi wszystko za rządzonego i na dodatek mu za to dziekuje. jest akurat odwrotnie ale to mnie akurat nie dziwi bo kooorfa chyba tylko kretyni mogliby uwierzyc w takie bajki:D tak czy inaczej ktos na kogos robi i to jest jedyny jak do tej pory cel przyświecający rządzącym plus jakieś tam prestiże i całowanie sie po doopciach z innymi coolmenami

Gość gość
kooorfa widze te wszystkie towarzystwa wzajemnej adoracji to mi sie zbiera na wyczynowe rzyganie na czas i odległośc. jak z takimi ludźmi ruszyc chociaż o krok dalej? jak ruszyc o pół kroku z takimi którzy w nadziei na lezenie brzuchem do góry (najczęściej razem z wyborcza obietnicą że ci których nie l;ubia im to leżenie zasponsoruja) pozwalaja im na to zeby decydowali o losach swiata i ludzkości? GZIE MY KOORFA CHCEMY DOJŚĆ Z TAKIMI LUDŹMI?

Gość gość
a kasta polityków ciagle faworyzuje jedną grupe społeczna kosztem innej żeby ta druga chciała w demokratyczny sposób pozbawić te pierwszą przywilei najczęsciej w tak zwany sposób demokratyczny czyli wybierajac inna partie. partie jak wiadomo sie nienawidzą itd codziennie w tv pokazują jak se skaczą do gardeł. coś wam powiem. żaden rząd nie pokazywałby jaki jest słaby przez takie wasnie i rozłamy. jeżeli to pokazuja tzn że to jest blaga

Gość gość
Jesteś głupi blaga to twoja zona

Gość gość
was wzieli pod włos i pod buta. se możecie tera chodzic jak banda kretynów do urn wyborczych dać głos jepane debile. gorzej niz w zoo bywało tak, ze do wyborów szło niecałe 30 % uprawnionych. i patrzcie że koorfa nie znalazł sie zaden cwaniak który postanowiłby te reszte skonsolidowac?!?! ni c***ja. wszystko w normie. jeden głos na x dwa głosy na y i mamy legalnie wybraną władze. śmiech na sali koorfa. jeżeli o mnie chodzi to doradzałbym politykom żeby mnie unikali bo po pierwsze nie lubie l********gów a po drugie nie lubie jak mi ktos piertoli głupoty nad uchem nie wspominając o grzebaniu w kieszeniach pod róznymi zboznymi pretekstami. otpiertolta sie razem ztymi pedofilami w sutannach neoliberałami w bankach i wogóle wypiertalac mi stąd bo sie w końcu zirytuje i was c***j strzeli wszystkich