Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TVN urabia widzów jak idiotów programem raport smogowy

Polecane posty

Gość gość

Tulko głupi leming da się nabrać, że dym z komina to jest to samo co smog. TVN wprowadziło program "Raport smowowy - wiem czym oddycham" i nastawia społeczeństwo przeciw tym co opalają swoje domki węglem. W rzeczywistości ta szczekaczka służy obcym koncernom zagranicznym które chcą na Polsce wymusić zaprzestanie wydobywania węgla i kupno technologii gazowych od państw które własne złoża węgla już wyczerpały. Mam nadzieję, że nie dajecie się nabrać na to masowe urabianie lemingowe. Chociaż na kafe też lemingów nie brakuje

Gość gość
Tylko leming i idiota może uważać, że nowoczesną technologią jest gaz. Dzisiaj stosuje się pompy ciepła - gruntowe to energia z ziemi, wspomagana tylko przez prąd. Znacznie tańsza niż gaz czy węgiel. Ale niektórzy wolą truć i jeszcze za to płacić.

Gość gość
Tvn najlepsza tv

Gość gość
@ gość dziś Tvn najlepsza tv x Moja lewicowa ciotka mówi to samo. Ciotka jest za przyjęciem islamistów do Polski. To chyba wystarczy za komentarz jak bardzo zgłupiała od oglądania tvnu... :D

Gość gość
pompy ciepla tansze niz węgiel , Co za idiota to wymyślił ? Sama instalacja pompy ciepla to 40 tys zl

Gość gość
Oczywiście że dym z komina to nie smog, wątpie żeby ktoś to mówił. Dym z komina przyczynia się do niskiej emisji, która skutkuje powstawaniem smogu. Palenie węglem czy śmieciami jest więc jego przyczyną. A o szkodliwości smogu słyszeliscie? jaka jest skala tego problemu ile osób zabija smog? https://www.fakt.pl/zamordowal-45-000-osob-w-rok-nie-wyciagnieto-konsekwencji-bezkarnie-zabija-dalej/2fzq7e9