Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety! Czy pochodzą do Was faceci by Was poznać?

Polecane posty

Gość gość
ukrainki trzymają krótko swoich facetów i robią z nich maszynki do pieniędzy, to nie polki. Jak tak Ci się podobają to bierz skoro żadna polka cie nie chce olać u ukrainki tez nie masz szans jak jesteś biedny

Gość gość
22:36 podbijaj . Załoźymy sie o milion . A później dam ci swój mail. OK .

Gość gość
Jestem normalny z wyglądu . Nawet mówili ładny chłopiec jak byłem dzieckiem . Tylko nie mam tego magnesu . Zrobimy tak gdy sie nie będziesz chciała ze mną spotykać to spędzimy całą noc zabawnie bardzo . A innej opcji niema . pgtechnikooim4@gmail.com

Gość gość
Żeby poznać - nie (im nie zależy na poznaniu kobiety-człowieka). Za to tzw. cat-calling bardzo często (co mnie bardzo przygnębia). :( #metoo

Gość gość
Juź nie chcesz . A jeszcze nie zaczęliśmy . Takie jesteście .

Gość gość
Pipy zropniałe .

Gość gość
Co to za k****y jepane.

Gość gość
Nie podchodź do kurfuf.

Gość gość
Piipy sa groźne albo co gorsza niebezpieczne wrrrrrrrrrrr

Gość gość
Uwaga ! zła pipa.

Gość gość
Precz pipy ode mnie .

Gość gość
J****e pisty

Gość gość
A o czym jest temat .bo ja nie nadążam . Musze sobie przefarbować włosy bo słabo myślę.

Gość gość
Ale o co chodzi?

Gość gość
Podchodzą ale pasztety .

Gość gość
Ja musze mieć ksieńcia zajepistego ,żeby kumpelle mi zazdrościły .

Gość gość
Nie lubisz pisto pasztetu ? To źałuj .

Gość Ja_Dyzio
w Centrum Warszawy spróbuj poderwać kobietę na papierosa, czyli na propozycję zapalenia papierosa kobieta błyskawicznie odpowiada, że NIE pali a przed chwilą zgasiła peta w popielnicy , na pytanie, czy przejdziemy się na spacer to kobieta odpowiada, że czeka na koleżankę i ma inne plany życiowe i odchodzi , nie chce rozmawiać z facetem , ucieka na bok , za moment zjawia się jej koleżanka, kobieta jest szczęśliwa na widok koleżanki i przytula się do koleżanki , łapią się za dłonie i słychać rozmowę obu kobiet, próbował mnie jakiś debil zaatakować przed chwilą ale jestem Tobie wierna Marysiu i nie mogłam się doczekać !

Gość gość
faceci do was nie podchodzą bo malujecie i stroicie się jak małpy, a facet jak chce zobaczyć małpe to idzie do zoo a nie gada do małpy na ulicy, więc tu pierwszy problem, a drugi że większość z was w rzecywistości nie jest podatna na takie znajomości i gdy facet podejdzie i zagada to się płoszycie i tremujecie jak sarny, dlatego podchodzenie do was to strata czasu

Gość gość
Tu nie ma żadnych kobiet . Nie wysilaj sie . A my to wszystko wiemy .

Gość gość
Ja bym moze i podszedl,ale bez kija lepiej tego nie robic,a glupio troche chodzic z kijem po miescie.

Gość gość
kobiety nie potrafią ładnie odmówić tylko chamsko dają kosza, więc faceci przestali je zaczepiać, bo niby po co, tylko same problemy

Gość gość
Przez swoje zawyzone wymagania zniechecacie mezczyzn zreszta przez feminizm sytuacja europejskich mezczyzn jest dramatyczna.

Gość gość
I to jest racja . Nie potrafią powiedzieć . Idź brzydalu ,tylko spiertalaj ryju.

Gość gość
Ja odpowiem ze swojego doświadczenia..Kilka z zapamiętanych przypadków,bo mimo iż nie jestem typową pięknością to jakoś faceci sie mnie nie boją i podchodzą ;).1-W Kościele,co niedziela stawał koło mnie sympatyczny chłopak,przy "przekażcie sobie znak Pokoju"zawsze bral mnie za rękę i głęboko zaglądał w oczy.Którejś niedzieli wcisnął mi do ręki karteczkę z numerem telefonu,podpisaną"zadzwoń proszę ":).2-do pracy chodzę pieszo,zajmuje mi to pół godziny,któregoś razu zaczepił mnie chłopak z tekstem"widzę,że codziennie sama chodzisz,to będzie raźniej".Jakiś czas to trwało,spotkaliśmy się też poza drogą do pracy ale przenieśli go do jednostki na drugi koniec Polski(jest zawodowym żołnierzem) i jakoś się urwało,choć mamy czasami kontakt telefoniczny.3-kupowałam na rynku dywaniki do łazienki,chłopak miał piękne oczy i piękne dłonie,to pamiętam;).Jakoś był bardzo speszony gdy mi pakował zakupy.Zapłaciłam,odeszłam,a po chwili dogonił mnie jego kolega z prośbą o numer telefonu dla przyjaciela:). To tyle z ciekawszych wspomnień.Nie wiem dlaczego mnie akurat mężczyźni się nie boją,może wyglądam jak sympatyczna dziewczyna z sąsiedztwa;)?

Gość gość
Ale pierdoły, dziewczyno z sąsiedztwa :D

Gość gość
Jesteś zboczony pedał . Źe cie pedały zaczepiają

Gość gość
Dokładnie pedał albo troll. Żyjemy w czasach, kiedy każdy pilnuje swojego nosa, więc faceci nie zaczepiają lasek na ulicy. Ja poznałam swojego TŻ przez znajomych. Wcześniej zaczepiana na ulicy nie byłam :D

Gość gość
Nie podchodza

Gość gość
Dzisiaj zaczepianie kobiety to oznaka nie szowinizmu! Kobiety tez umieja sie odezwac!