Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyrok rok i 2 miesiące

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim, mój syn dostał karę rok i 2 miesiące. Rok za pobicie i 2 miesiące za kradzież mam Wiec pytanie czy jest możliwość zwolnienia go warunkowo po polwie kary? I czy jeżeli kara zostanie połączona może on dostać dozór elektroniczny?

Gość gość
jeśli nie był wcześniej karany i adwokat jedynie to może załatwić

Gość gość
Nie był karany, i adwokat coś działa ale teraz wyjechał wiadomo bo są święta. A czy ktoś wie w jake kryteria trzeba spełnić żeby miał on dozór elektroniczny bo się dosyc dużo naczytałam i dużo osób pisało ze nie dostało pozwolenia na dozór elektroniczny, pamietam ze jakoś w licu/sierpniu byli sprawdzać czy jest zasięg ale dalej temat ucichł.

Gość gość
Wyjdzie po 5 miesiącach, stara.

Gość gość
Już dwa miesiące ma odsiedziane, tylko jeszcze się zastanawiam czy da radę po odsiedzienu połowy kary tylko co trzeba wtedy zrobic. Jak rozmiwalam z jego wychowawca powiedział mi ze bardzo dobrze się sprawuje i nawet dostał dodatkowo to ze można mu zrobic paczkę ’nagroda dla więźnia’ a i odrazu zaznaczam żeby nie było potem nie zbędnych komentarzy ja wiem ze zrobił źle i musi odbyć za to karę i nie bede go w żaden sposób usprawiedliwiać.