Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noworodki z jasnymi wlosami sa ladniejsze

Polecane posty

Gość gość

Te z ciemnymi zazwyczaj maja cale czolo we wlosach czarnych do tego jakies czerwone wysypki :/ dziwne

Gość gość
Prawie łysy, czerwony glut z jasną czuprynką jest tak samo ładny jak prawie łysy, czerwony glut z ciemną czuprynką. Wybacz, ale twoje jasnowłose dziecko nie jest ładniejsze tylko dlatego, że jego anielskie owłosienie tylko podkresla podobieństwo do kretoszczura.

Gość gość
Blond dzieci są takie blade i mdłe... okropne

Gość gość
Ja mam inny poglad niz wy tu wszystkie, ktore sie wypowiedzialyscie. Sa albo noworodki ladne albo brzydkie niezaleznie od koloru wloskow. Widzialam raz noworodka grubego jak sumo na pewno nie mogl otworzyc oczu, bo byl taki gruby, calego w obtarciach po porodzie, pozostalosci mazi, urodzil sie kolos. To chyba byla dziewczynka. Miala ciemne wlosy i rzeczywiscie cale czolow we wlosach czarnych. Cos okropnego. Mama taka sama kawal baby i czarne wlosy. A znow moj brat ma syna urodzil sie z ciemna czupryna ale byl ladny, zgrabny, bez zaczerwien, bez mazi, bez wlosow na czole.

Gość gość
Wcale nie. To taki stereotyp, że blond aniołeczek jest z automatu słodkim bobasem. Ja wolę ludzi ciemnookich i ciemnowłosych - są bardziej wyraziści.

Gość gość
Moi synkowie byli czarni z ciemna skórą, bez zadnych skaz. Sliczne chlopaki

Gość gość
Taa... Dziecko, ktòre się rodzi bez mazi. Chyba tylko w filmach.

Gość gość
20.03 Tu mowa chyba o noworodkach, a nie doroslych.

Gość gość
Mój ciemnooki i ciemnowłosy synek byl przepiękny i tak mu zostało. Ma 19 miesięcy, ciemne oczka i loki. Cud nad cudy.

Gość gość
Mnie się w ogóle noworodki z włosami nie podobały. U mnie w rodzinie wszystkie były łyse i chyba do takich łysych bobasów się przyzwyczaiłam. Noworodek z włosami to nie noworodek. Ale nadszedł dzień kiedy z wielkim zdziwieniem zobaczyłam, że dziecko, które właśnie urodziłam ma czarną czuprynkę. I te czarne włoski były najpiękniejsze na świecie. Myślę, że większość kobiet tak ma, że najpiękniejsze dziecko jest takie, jakie ona urodziła

Gość gość
wszystkie noworodki są śliczne, jednej mniej drugie bardziej. nieważne czy jasne czy ciemne mogą być nawet rude a swój urok mają.