Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ersilia

xxxxx

Polecane posty

Gość gość
Osobiście nie lubię Włochów i Hiszpanów - bajeranci i tyle. Dobra gadka, seks i nic poważnego. Może ktoś się zakocha, ale nie od 1nego spotkania i to jeszcze kiedy pewna jest między wami odległość. On może łatwo prowadzić podwojne zycie. (Sama jestem z Wegrem, ale to inna bajka:)

Gość gość
Ja p*****le meet you soon ,a ty masz kisiel w gaciach koorefko?Ja do swojego szefa tez tak mowie co drugi dzien i to nie znaczy,ze mu chce doope zr****** tak sie po prosto grzecznosciowo pisze po angielsku debilko!:O

Gość gość
Hmm ciekawa ta korpo, w ktorej do szefa sie meet you soon (nie wiem czy to nie powinno byc raczej see you soon, ale anyway), w mojej inne panuja zwyczaje, ale moze w niej ludzie sklonni do kisielu w gaciach. A tak na serio - opcje sa dwie albo zapomnial odpisac, bo mial wazniejsze tematy na glowie albo stwierdzil, ze jednak nie chce sie spotkac i nie chcial nic pisac. Wlosi to bajeranci wiec sie na nic nie nastawiaj, no chyba ze chodzi Ci tylko o czysty seks.

Gość gość
Powinno byc see you soon ,wzielam poprawke ze to wloch.

Gość gość
Poczekaj co bedzie po swietach. Wlosi maja na wszystko czas.

Gość gość
Litosci! Piszesz, ze facet nie byl w Twoim typie, ale nie mozesz o nim zapomniec i w ogole to swedzi Cie pewna czesc ciala. Dramat! Czy wszystkie kobiety sa tak malo logiczne i puszczalskie? Jak czytam takie wypociny to odechciewa mi sie powaznych relacji z wasza plcia. Ciekawe co bys pisala (i zrobila) gdyby on byl w Twoim typie? ;) Arrivederci!

Gość gość
taa, wszystkie kobiety to siostry zakonne, tylko mężczyzni mogą mieć kochanki i ich nie swędzi wtedy :) i nie są puszczalscy.