Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje piersii

Polecane posty

Gość gośćxxxxxxx
Co innego laktacji a co innego małe piersi tym nie ma co się przejmowac

Gość gość
gość dziś - to nie jest okultyzm, tylko działanie na odpowiednie obszary mózgu i te obszary mogą sprawić że zwiększy się wydzielanie hormonów i odkładanie tkanki tłuszczowej na klatce piersiowej. Co Ci szkodzi spróbować? To nic nie kosztuje.

Gość zyczliwa 30 stkaa
Jezeli masz miseczkę A ,to znaczy ze roznica pod biustem a w biuscie jest okolo 8 cm.. (a są przypadki ,ze ta roznica wynosi 0 cm) :P to dopiero tragedia.Lepiej miec małe kiełki niż plecy z przodu:) .I SĄ NAWET staniki na miseczkę A.wiec czym sie martiwsz.???kazda Modelka swiatowa ma A i nie powekszają bo uwazają ze to jest piękne. Moja mama miala całe zycie B,nawet po dzieciach,teraz po 50 tce sie roztyła i ma Juz C albo D.:) dziewczyno,masz dopiero 15 lat...zaczynasz dojrzewac. Hormony i to wszystko u ciebie sie ustabilizuje do 19 roku zcycia, Twoje cycki jeszcze moga urosnąc:)).I nie radzę zadnych cwiczen (bo to sciema,a tylko sobie zrobisz krzywde i splaisz tą tkanke tluszczową)...To czy są duze czy małe zalezy od tego czy masz tłuszcz.Wiec nie odchudzaj się.(chirurdzy estetyczni wszczepiajaw biust tluszczyk z posladków).

Gość gość
A ta herbatka z chmielem to dobry pomysł? Nie ma żadnych efektów ubocznhcn? Pomoze i nic mi ske nie stanie?

Gość dolka78
Jesteś młoda, więc dopiero dojrzewasz. Wiadomo, że masz mały biust, z czasem zacznie on ci rosnąć. Ja na przykład jestem po trzydziestce i wiem, że piersi mi już nie urosną... i obecnie jestem po konsultacji chirurgicznej, w lutym mam operację. Zdecydowalam sie na implanty mentor okragle, nie moge sie doczekac zabiegu i rezultatow. Troche sie stresuje, ale chirurg zapewnial mnie, ze wybrane przeze mnie implanty to marka z górnej półki z dozywotnia gwarancja ;)